Твр на тему У чому поляга сенс життя людини

Твр на тему У чому поляга сенс життя людини

Задать свой вопрос
1 ответ

Напевно, в житт кожно людини рано чи пзно наста такий момент, коли вона вдкида вс сво щоденн турботи й проблеми, вдсторонються вд буденно сути замислються над тим, для чого ж, власне, вона прийшла у свт. , певно, по-справжньому щасливим той, хто не вагаючись може вдповсти на це запитання. Однак чи це можливо? Хтось мр про матеральн блага, хтось прагне визнання, а хтось просто хоче бути коханим живе заради цього почуття, а проте навряд чи хтось зможе чтко й без на гань визначити сенс свого життя.

Питання сенсу життя це одвчне питання, яким людина перейматься з давнх-давен. Флософи, митц, представники найрзномантнших наук в ус часи виршували його по-рзному. Одн вважали, що життя - ,е постйна боротьба за власне снування й добробут (пригадаймо, наприклад, слова Л. Костенко: Життя, мабуть, цо завжди Колзей), нш стверджували, що людина .живе на Земл для того, щоб творити, виражати для себя в мистецтв

Укранський флософ педагог Г. Сковорода сенс людського життя вбачав у постйному пзнанн свту й для себя самого, у невтомному прагненн здобувати знання й збагачуватися нтелектуально. У свой известенй поез Всякому городу норов права вн наголошу на тому, що кожен по-свому визнача життв цнност та деали, яких прагне, однак найголовнше, на його думку, для людини це мудрсть, заради яко вона й мусить жити:

А мн одна только в свт дума, Как би умерти мн не без ума.

Скльки сну людство, стльки сну й питання про сенс його снування. Воно завжди вдкрите, бо кожен по-свому, ндивдуально намагаться на нього вдповсти. Мен ж найбльше мпонують слова О. Гончара, який стверджував, що саме в людяност людини, в мужност, здатност любити, в сил творчй, у моральнй чистот поляга найвища духовнсть, що становить стинний сенс життя людей на планет.

Людина може прожити злее одне життя. На жаль, а може, й на щастя, вона не зум повторити жодного його моменту, пережити його ще раз, вдновити Тому мен здаться, що сенс життя поляга в разумнн жити та почувати себе щасливим. А вмння жити, на мою думку, це не злее бажання отримувати задоволення вд навколишнього свту, не злее потреба у професйнй чи творчй саморе-алзац, а й внутршня потреба дарувати благо ншим людям, робити х щасливими й завжди усмхненими. Я вважаю, що головне для кожного з нас усвдомити, що сенс нашого власного життя це ще й сенс життя нших людей, тому важливо завжди, за будь-яких обставин памятати, що живемо ми не заради для себя, а заради самого життя на нашй планет.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт