твр на тему: завдяки чому у людини виростають крила?(за вршами Лни

Твр на тему: завдяки чому у людини виростають крила?(за вршами Лни Костенко ,,Чайка", ,,Крила")

Задать свой вопрос
1 ответ
Лни Костенко 100 повнстю очевидним те, що ця удобно легендарна укранська письменниця була переконана, що кожна людина ма крила. Бльш того, в одному з свох творв вона прямо пише, що людина не лта, ходить по земл, але ма крила. З усього цього 100 зрозумло, що функцю крил у людини вдгра душа. Душа людська, уяву людини розум дйсно можуть допомогти людин вдрватися вд щоденних побутових питань життя, дозволити й злетти високо до небес роздумувати над найцкавшими пднесеними питаннями буття.

Звичайно, з твердженням Лни Костенко про крила людини можна повнстю погодитися. Прикладв цьому настльки багато, що перерахувати х все просто не представляться можливим. Найкраще черпати так приклади з лтератури. Величезна кльксть прикладв у лтератур, опис людей, як перебували у найскладншй ситуац, мали проблеми з звичайним забезпеченням сво життдяльност, але все це не заважало людям замислюватися займатися найбльш большими неуввязками буття. Це лише пдтверджу тезу про те, що людина це така стота, яка завжди може мряти прагнути до чогось хорошого свтлого, незалежно вд того, в яких умовах обставинах вона знаходиться. Здавалося б, якщо людина живе в безпросвтнй убогост, зобовязана важко трудитися протягом днв тижнв, щоб повноцнно прогодувати свою смю, хба вона може замислюватися про щось високе духовне? Уявити це соб дуже складно, адже така людина виновата мати на разум злее свою боротьбу за виживання не замислюватися н про що високе. Але Лна Костенко стверджу зворотне, з нею можна повнстю погодитися. Навть у таких складних умовах людина не ста твариною, у не залишаться щось вд Господа. На думку вдомо укрансько письменниц, в цьому пднесеному бажанн людин допомагають т крила, як вона завжди ма. Звичайно, н про яких крилах, як у птаха, мови бути не може. Людськ крила це уява людина висок людськ якост, а саме чеснсть, правдивсть, врнсть, здатнсть до важко прац, щедрсть , звичайно, високий творчий потенцал у обдарованих людей.

Псля прочитання деяких творв Лни Костенко 100 очевидним, що людина дйсно ма крила. Але вони не покрит прям не дозволяють людин злетти, як птиц. Вони лише служать людським механзмом вдриву вд сро реальност пднесення до дивовижних висот сво уяви творчост. Крила у кожно людини.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт