Допоможть написати твр на тему " життя людини-найвища цннсть " (за

Допоможть написати твр на тему " життя людини-найвища цннсть " (за оповданням Двр життя)
предположительно на 2,5 листа)))

Задать свой вопрос
1 ответ

Цннсть життя навряд чи хтось стане заперечувати. Люди готов на неймоврну кльксть найрзномантнших дй, щоб зберегти сво життя життя свох близьких. Думаться, що нема нчого такого, що могло б бути для людини важливше, нж власне життя або життя близьких. Прикладв тому величезна кльксть.

Думаться, що люди не так часто замислюються про те, як продовжити життя, якщо у них все добре. Але варто тльки комусь занедужати, як вн почина замислюватися про те, як же вилкуватися продовжити сво життя. У так моменти люди дивляться прямо в оч смерт, усвдомлюють, що хвороба може вбити х, тому рзко змнюють погляди на сво життя. Т, хто мав шкдлив звички, рзко вд их вдмовляються. А т, хто ранше не замислювалися про сво здоровя, думають про нього постйно. Важливо не забувати, що здоровя людини безпосередньо повязане з таким цнним для их життям. Тому кожна людина, яка цну сво життя хоче прожити якомога довше, повинна з юних рокв стежити за свом здоровям. Це включа не тльки повну однозначну вдмову вд шкдливих звичок, наприклад, вд вживання алкогольних напов, курння сигарет вживання наркотичних речовин, а й регулярне заняття рзними видами спорту. Якщо людина не дотримуться цих управлял, в старост й буде дуже складно. Бльше того, така людина ризику померти молодою. Необхдно також вживати заходв для пдтримки свого психчного здоровя. Людина виновата звести до мнмум стреси у свому житт, бльше радти сплкуватися з примними для не людьми.

Вдповдальнсть за таке цнне для людини життя лежить не тльки на самй людин, а й на держав, в якй вона живе. Саме держава гаранту людин життя в законодавчих актах. Тому держава створю уповноважен органи, так як мнстерство внутршнх справ, яке охороня суспльство кожну окремо взяту людину. Людина виновата цнувати цю дю з боку держави не зловживати ним.

Крм усього цього варто вдзначити, що з дею найвищо цнност життя людини погоджуються не тльки держави, але самий вдом лтературн дяч та мислител. Так автори, як Грабовський, Стус, Симоненко, Шевченко, у свох лтературних творах завжди поряд з ншими важливими деями робили наголос на тому, що цннсть життя людини для всх найголовншою. Зрештою, з усма ними згоден я. Так, життя людини безумовний скарб, який треба берегти завжди прагнути продовжити.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт