Твр на тему : Гуманзм як головна риса розвитку людства

Твр на тему : Гуманзм як головна риса розвитку людства духовност кожно людини

Задать свой вопрос
1 ответ
Гуманзм - це, ншим словом, людянсть; здатнсть бажання ставитися до оточуючих з повагою до х гдност, незалежно вд обставин.
Я вважаю, що саме гуманзм робить нас людьми.
Навть саме поняття походить вд латинського homo - людина, humanitas - людяний. Гуманзм передбача не саме лише виокремлення людини з по ж нших стот, вн ставить людину на перше мсце в будь-якй сфер життдяльност. Тобто, якщо хтось заявля про свою гуманнсть - то це означа, що людина для нього (не) знаходиться в проритет. Бути гуманним - значить намагатися робити все для комфортабельного снування людей. Людина - як головна цннсть. Це основна дея гуманзму.
Усм нам просто необхдно бути гуманними, якщо ми хочемо жити в гармон з оточуючим свтом. Здесь дуже пдходять слова з Ббл про те, що варто ставитися до нших так, як би ми хотли, щоб ставилися до нас.
Отже, сущность гуманзму в самому слов. Цнуйте поважайте одне 1-го!
Гуманзм передбача, що ти простягнеш руку допомоги в раз потреби, даш корисну пораду другов, нагодуш голодного; подумаш трич перед тим, як образити когось, навть словом тощо. Проявв людяност дуже багато, спочатку вистачить бажання бути гуманним.
Друз, я закликаю усх до взамоповаги! Цнуйте кожну людину, як для себя!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт