твр на тему яким я уявляю людське щастя

Твр на тему яким я уявляю людське щастя

Задать свой вопрос
1 ответ
Кожен з нас хоча б раз у свому житт замислювався над тим, що таке щастя яке воно повинно бути для кожного з нас. Кожен з нас хоча б раз у свому житт замислювався над тим, що його чека у майбутньому. Кажуть, що заглядати у майбутн та шукати там свого щастя це означа спокушати долю. Завжди вдмннсть мж пустими мрями та ретельно спланованим життям, у якому здйсняться ц сам мр. Але чи сенс у тому, щоб будувати плани та не мати вдповд на питання чи здйсняться ц плани? На мй погляд це марно, тому що щастя людське не може впасти просто з неба, воно може бути злее результатом наполегливост прац, яка, у свою чергу, результатом плдних роздумв та мркувань.
Життя за планом це зовсм не утопя, бо жити за своми планами не означа механчного снування, це означать крок за кроком поступово наближатися до свого щастя, до здйснення свох мрй. Життя за планом це найкоротший шлях до особистого щастя та щастя близьких людей.
Звичайно, що будь-хто з нас згодився б жити за принципом побажав здйснилося. Але в цьому випадку ми б не могли зрозумти, щаслив ми, чи н. Це естественно, тому що людина не може в повнй мр усвдомити цннсть того, що вона отриму без усяких зусиль. Та до того ж, про таке життя та щастя навть говорити не варто, тому що це все одно не можливо. Тому потрбно обережно вдноситися до свох бажань цнувати щастя свого снування, бо саме воно, на мй погляд, сенсом нашого життя.
Тож найкращий варант бути щасливим це наперед усе окреслити коло того, що ми бажамо у нашому житт, усма мощами прагнути здйснення окресленого, прикладаючи до цього власн зусилля, по ходу коректуючи сво зусилля вдповдно вимог суспльства, реального свту, та вдповдно власних потреб. Людин притаманно постйно перебувати у рус, й притаманна перодична змна проритетв, змна погляду на те, що таке щастя.
Як колись сказав видатний укранський митець Г. Сковорода Одна справа знати витоки рки Нлу план лабринту, а нша розумти суть щастя. яким би не було мо життя, яким би не було мо майбутн, я буду самостйно його творити та самостйно вдповдати за сво вчинки. Бо головне не те, що ми досягнемо щастя у свому житт, головне те, як ми це зробимо. В майбутньому я желаю плдно працювати, приносити користь свой кран то свом близьким. Сподваюся, що мен це вдасться, тод я буду почувати для себя щасливою людиною.
Щастя особистост поза суспльством неможливе, як неможливе життя рослини, висмикнуто з рунту й кинуто в неродючий псок казав росйський письменник О. Толстой, з ним важко не погодитись. не самореалзацю у житт я вважаю найбльшим щастям. Я гадаю, що найбльше щастя це зробити щасливою ншу людину. Саме тод можна вважати сво життя прожитим не даремно, вважати вогнищем, яке свом теплом згрло нших. Не менш важить для мене щастя в родин, взаморозумння з близькими, найрдншими людьми. На мй погляд гармоня та щастя у окремй родин може сприяти тому, що свт теж стане трохи гармончншим та трохи щаслившим. З надю саме на це я готуюсь вступити в доросле життя.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт