Допоможить будь ласка написати тврЛюбов до природи людини в мисливських

Допоможить будь ласка написати твр
Любов до природи людини в мисливських усмшках Остапа Вишни

Задать свой вопрос
1 ответ

Остап Вишня увйшов в лтературу як талановитий гуморист та спостережливий живописец слова. Крм того, письменник створив принципово новий жанр в укранськй лтератур усмшку. Усмшка як жанр прозовий твр невеликого обсягу, в якому з добрим гумором та роню зображено певну ситуацю або життве явище. Мене здивувала рзномантнсть тем, що х використав Остап Вишня у свох усмшках. Це большой цикл "Мисливськ усмшки", описи картин з народного життя (чого варте злее зображення ярмарку, де письменник простими краткими фразами, уривками далогв, короткими деталями створю надзвичайно повну картину ярмарку, передаючи звуки, барви, весь настрй. Але жодного довгого опису, тльки невеличк мазки фарб, висловлюючись мовою живописецв, а таке досконале зображення). Звертаться Остап Вишня до опису нацонального нраву, така точнсть влучнсть, така спостережливсть вгадуться у кожному рядку, що культуролог-вчений позаздрив би!

Цикл "Мисливськ усмшки" Остапа Вишн зображу картини полювання, змальову природу рдного краю. До реч, сам письменник дуже полюбляв полювання, ходив на полювання з друзями-письменниками, зокрема з М. Хвильовим та Досвтнм. З щоденникових записв Остапа Вишн дзнамось, що у "Мисливських усмшках" нема нчого вигаданого усе з реального життя, але яка спостережливсть, який узкий доброзичливий гумор, яка оригнальна манера викладу звичайних, на перший погляд, подй!

Читаючи "Мисливськ усмшки" Остапа Вишн, я зауважив, наскльки письменник любив природу. Як згадують сучасники, видатний укранський гуморист часто ходив на полювання воно йому подобалось, але жодного разу вн не встрелив жодно тварини! Тльки 1-го разу вн принс з полювання зайця дуже довго потм нервувався та не мг соб вибачити, що вбив тварину. Знайом по-дружньому кепкували з письменника та його мисливських "подвигв". А мен здаться, що все це вказу на надзвичайну любов до природи, справжн днання з нею, коли спостереження за тваринами та рослинами приносить радсть, а духовне днання з рдною землею, з природою гармонзу та заспокою душу людини. Остап Вишня жив у досить складний перод нашо стор, напевно, саме на полюванн вн вдпочивав душею вд напруженого, часто несправедливого життя, деологчно заангажованост суспльства, постйного тиску та переслдувань.

Остап Вишня у свох "Мисливських усмшках" тонко лрично змальову картини природи, водночас да поради мисливцям. Письменник в усмшц "Як варити сти суп з дико качки" радить взяти на полювання, крм рушниц, "нший мисливський реманент, без якого не можна верно нацлятись, щоб бити без промаху, а саме: рюкзак, буханку, консерви, огрки, помдори..." Цкаво опису создатель рзних птахв, зврв, намагаючись навести влучну стислу характеристику хньо "вдач" чи "зовншност". Колоритн та цкав виходять у письменника образи мисливцв, вн з гумором зображу оповд мисливцв про хн пригоди. "Спльна для всх мисливських оповдань риса це те, що вс вони факти, що все це насправд було, що "розкажу, то не поврите, але це факт!"", розповда Остап Вишня.

Але поряд з лричними картинами природи, доброзичливим описом тварин та мисливцв, создатель висловлю рзкий та категоричний протест проти браконьрв, проти знищення рдно природи, халатного ставлення до не. Описуючи браконьра в усмшц "Бешена коза", письменник разговаривать, що браконьр лише зовн похожий на людину, а насправд в нього н суму, н жалост, тльки хитрсть В глазах, а серця зовсм нема.

Прочитавши "Мисливськ усмшки" Остапа Вишн, я порадив прочитати х свом батькам, вони також були у захват вд благовидно влучно мови творв, цкавих сюжетв та гумористичного таланту письменника. Я б радив прочитати цей цикл усм, щоб щиро доброзичливо посмятися, а ще повчитися лричного дбайливого ставлення до природи рдного краю, повчитися любов "до сонця, до втру, до зеленого листу"...

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт