твор на тему прошедшее украины и каким я вижу будущее

Твор на тему прошедшее украины и каким я вижу будущее

Задать свой вопрос
1 ответ
Украна з давнх часв була вропейською краною. Злее приднання до Рос сповльнило на 300 рокв цей поступ вропейсько нтеграц. Тому уявляючи майбутн Украни, треба добре вивчити минуле, оскльки нередко вдповд на яксь складн ниншн питання лежать у витоках минувшини. 

Мр завжди украшав. х по-рзному уявляють здйснюють люди. Художники у полотнах, де свтанок, де багато неба й барв. Композитори в океан благовидно музики. Письменники у буянн слова. Скульптори у витончених формах, як вдбивають напасти душ. Мря хлборобська в буянн хлбв. Чим вище злташ у мрях, тим бльше притяга вона людей 100 нби ближчою. Мря стосила. Бо помножена на тисяч мрй. А отже, невмируща. А отже, всепереможна.

Ус наш мр то сходинка до дйсност. Ще у XVIII столтт вдомий нмецький публцист сатирик зауважив: Майбутн ма бути закладене в тепершньому. Що це означа? Це означа, що ми повинн не дивитися соб пд ноги й виршувати тльки сьогоденн проблеми, а дивитися дал, за небокрай, планувати сво й державне життя таким чином, щоб прийдешн поколння не переробляли (як це сразу спостергаться) чи то державний устрй, чи то Основний закон, а продовжували рухатися в одному напрямку. Той напрямок просто визначаться одним реченням: Напрямок, де кожному укранцев буде добре жити. 

Кажуть, що кожен люд ма свй характер. На мою думку, серед людей рзних нацональностей дуже багато спльного: ус хочуть спокою, домашнього затишку, гарно роботи, спокйно старост. Прикро, що сам ж укранц про для себя склали приказку: Де два укранц, там три гетьмани (нший варант: Де два укранц, там три парт). Це свдчить про те, що нам ще тривалий час доведеться слухати полтичну балаканину та вихваляння наших полтичних лдерв, а потм таки братися до наведення ладу у свой власнй хат. 

Золот пшеничн лани багатство Украни, але ж це не все багатство. У надрах укрансько земл збергаються рзномантн корисн копалини. Найголовнш руда й вуглля. Вуглля це Донбас, залзна руда це Кривий Рг. Ц два мсця нби два рдних брати, як не можуть жити один без 1-го. Так само, як Захд Украни Схд Украни нерозривними у свой кран Укран. 

Майбутн Украни, на жалко, перебува в руках ниншнх полтикв, тому що тльки громадянське суспльство може стати противагою партйним амбцям. Але громадянське суспльство навть за десять рокв сформувати неможливо. Мен здаться, що на це ма бути добра воля полтично елти. Тобто кожен полтик повинен працювати на благо Украни, а не на благо ншо держави чи за певн грош на користь ншо крани. 

Тльки за таких разумов ми зможемо приднатися до кран демократичного спрямування.

Дубодел Дарина
видно что с нэта
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт