твр-роздум комедя карпенка карого 100 тисяч вчна тема влади грошей

Твр-роздум комедя карпенка карого сто тисяч вчна тема влади грошей над людиною

Задать свой вопрос
1 ответ
У комед Карпенка-Карого 100 тисяч зображено силу, яка перетворю людину на ненажеру, яка викорню з душ людсько те добре святе, що зал ожив туди сам Бог. сила ця грош.
Найбльш докладним цкавим образом твору вана Карпенка-Карого образ Герасима Ворота. Герасим був людиною не тльки свого часу. Образ тако людини, як вн, в часи, описан у твор, тльки почав формуватися. Образ цей розвивався, трохи змнювався, тому вн сну сьогодн. Так ж люди, як Герасим, теж снують сьогодн. З ц причини розглядати його образ цкаво повчально.Бажання постйного накопичення земл та збльшення о власних територй в т часи було безусловно логчним зрозумлим. Тод, если вн жив, чим бльше у людини було земл, тим багатшою вона вважалася. З ц причини Герасим так прагнув володти все бльшою клькстю земл. Бажання грошей проявлялося в тому, що вн був настльки одержимий ними, що погоджувався на вдверто брехлив для себе афери, як, наприклад, з ста тисячами, як обцяв йому врей. Грош мали над ним повну владу, але не до кнця зрозумла причина цьому. Швидше за все, психологчно Герасим вдчував для себя впевнено, безпечно спокйно злее в тому випадку, якщо ставав багатшим.
Н для кого не секрет, що сьогодн найголовнше в житт дуже багатьох людей це грош. Люди готов робити сам непримн для для себя реч, приркати для себя на страждання навть поводитися преступно або безнравственно, щоб стати трохи багатшими. Для дуже багатьох людей основна мотиваця дй це отримання грошей. У той же час життя людини складаться не тльки з споживання використання зароблених коштв, необхдно придляти свою увагу ншим сферам. Крм того, життя занадто непередбачуване. Люди не гребують обманювати один 1-го, здйснювати шахрайськ д, а тому навряд чи можна розраховувати на власн багатства х завжди можна втратити.
Мен здаться, що це дуже страшно втрачати людську подобу, вимнюючи у Дол та Фортуни грошовий каптал замсть душ, спокою совст.Сторнки нашо стор розкривають перед нами стосунки мж феодалами рабами, панами крпаками, мж багатими бдними. Матеральний розподл людства сну вже дуже давно, але, на жалко, зараз невилковною хворобою третього тисячолття. Непдготов- елена до економчного розвитку крана нада шанс неправомрними дями збагатитися. Поступово людство духовно деграду. це до тих пр, поки мцн сво руки не прибере влада грошей вчна болюча проблема для багатьох поколнь.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт