1)Проблематика пси М Кулша "Мина Мазайло"2)Знакчнсть поез Богдан-гора

1)Проблематика пси М Кулша "Мина Мазайло"2)Знакчнсть поез Богдан-гора Антонича.3)сторична база твору Осипа Турянського "Поза границами хвораю"

Задать свой вопрос
1 ответ
  Мовна неувязка в комед. Художн вдтворення проблеми укранзац.(Твр М. Кулша висвтлю проблеми русифкац Украни, яку в 1920-х рр. бльшовицьк деологи намагалися прикрити так званою укранзацю. Пса написана на матерал, який був характерний для Харкова 1920-х рр вдбива говрку Харквщини тих часв. Головний герой Мина Мазайло з комчною цлеспрямованстю намагаться змнити сво прзвище на росйське, бльш благозвучне. Цим вн сподваться пдвищити сво службове становище, здобути авторитет серед службовцв. Мина перевертень, який хоче зректися не тльки рдно мови, а й свого нацонального я. Герой бере уроки росйсько мови, намагаться всю родину позбавити права розмовляти укранською мовою, що й призводить до гострого, конфлкту в отчизн. Частина за укранзацю (син Мокй, дядько Тарас), а частина за русифкацю (тьотя Мотя, Рина)

2.   Неувязка вмння вдстоювати свою думку. (Пса Мина Мазайло навча нас вдстоювати сво вподобання та переконання, не боятися сказати вголос думку. Навть зустрвшись з рзними тьотями мотями, минами, ринами, не варто тихо погоджуватися з усм, ними сказаним. Треба вчитися не соромитися себе, передусм свого походження та родини)

3.   Проблема стосункв мж батьками й дтьми. (Мокй Мина, хоча батько й син, але в житт вони антиподами. Треба вмти слухати один 1-го, приймати спльн ршення, шукати золоту середину)


Pasha Simonzhenkov
это ответы на 1-ый вопрос??
Валерий Постолатий
да проблематика мини мазайло
Рома
их всего 3
Серж Менцель
а на 2-ой вопрос  ответ знаете ?
Аля Храпугина
поезя Антонича ввбрала символку слов'янського язичництва бблйн мотиви. Майже вс твори поета мають сюжети бблйних легенд, де чтко проглядаються образи Христа, Мар, Бога-Отця, а також рзних святих, похожих на язичницьких. У свой першй збрц поезй "Привтання життя" Б.-. Антонич створю дивовижний мфосвт з рзними мотивами, видами, метафоричними перенесеннями. 
Андрей Ревизов
  Нужен ответ на этот вопрос Знакчнсть поез Богдан-гора Антонича "Рздво"
Игорь Цельнов
Часто в одному твор зявлялися мотиви двох вр, як у врш Рздво, де сюжет християнсько мстери, тонко помережаний язичницькими елементами, розгортався в укранському середовищ.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт