Будь-ласка допоможть з характеристикою Роксоляни з тексту Осипа Назарука

Будь-ласка допоможть з характеристикою Роксоляни з тексту Осипа Назарука

Задать свой вопрос
2 ответа
 Роксоляна - головна героня твору Осипа Назарука. Роксоляна, що була до потрапляння до гарему султана Сулеймана разюче вдрзняться вд Роксоляни - жнки султана та могутньо султанки.
 Настуня Лсовська - двчина з села, наделена красотою, розумом та большим серцем. Саме це зачарувало юного султана у тод ще звичайнй двчин. Вона разговаривала на диво обдумано, щиро. Настя нчого не приховувала. не цкавили велик багатства на пишн розкош. Першим питанням до Сулеймана було "чому в для тебя червон оч?", що дуже нагадало тому рдну матр. Свою щирстю, справедливстю, розсудливстю та холодним розумом вона завоювала султана.
 Але поган вдносини з ншими двчатами з гарему, сувора атмосфера очень вплинули на нрав двчини. Роксоляна вже не була тою щирою Настею з зацкавленими очима, повними розуму. Тепер ц оч стали холодншими за лд. Вона прибирала з свого шляху усх, хто й заважав. Жестоко досягаючи свох цлей вона манпулювала султаном. Завдяки й крана брала висоти, а в сторювона увйшла як могутня султанка таршуча жнка з важким минулим
Осип Назарук зобразив жнку, яка вдреклася вд усього рдного й дорогого й заради кохання. Письменник бльше цкавився внутршнм свтом Наст-Хуррем, що робить його роман особливо цкавим. Вйна мж султаншею Хуррем укранкою Настею, на думку Назарука, закнчилася поразкою останньо. Если вона виршила вбити сина Сулеймана, Настя пдкорилася дол Хуррем.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт