Що лтература показу,зроджу,надиха ? дам 25 баллов

Що лтература показу,зроджу,надиха ? дам 25 баллов

Задать свой вопрос
1 ответ

Если наступа лто, у мене вдразу пднматься настрй. Не те, щоб воно в мене було поганим навесн, узимку або восени, але той факт, що не потрбно нкуди йти, вставати в школу, готовити щодня уроки мене дуже раду

Ултку я займаюся всм тим, на що браку часу в шкльн будн. Люблю грати у футбол, проводити час з своми родителями, зустрчатися з однокашниками, довго спати багато морозива. Ще мен подобаться, що влтку росте багато фруктв овочв. У нас дача за мстом. влтку я проводжу там багато часу. Тато мен розповда щось цкаве про рослини, щоб потм я сам сумел вирощувати х.

Природа влтку набира соки й подарку нам усе, що може. Я люблю ходити по лтньому лс з своми товаришами або з родителями. Ми нередко ходимо на рчку, клька разв ми з татом прогуливались на риболовлю, але я увесь час почивав з вудкою, тому що рано доводилося вставати. Цього року ми здили всю см'ю на море. Вдмнно проводили час з ранку до вечора, купалися, грали, спвали псн й загоряли. Лто - моя улюблена пора року. Дуже не хотлося б, щоб воно закнчувалося, адже тод знову потрбно буде ходити в школу й щодня готовити уроки.

Рита Катыхова
Ой нетому отдал ответ :)
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт