мн-твр лтературний герой якого хочеться наслдувати

Мн-твр лтературний герой якого хочеться наслдувати

Задать свой вопрос
1 ответ

Мй улюблений лтературний герой Олесь з оповдання Григора Тютюнника Дивак. Цей персонаж подобаться мен свою справжнстю. Що я маю на уваз? Олесь не падав з неба, як Хлопчик-зрка чи нш вигадан геро фантастичних творв. Вн звичайним хлопчиком, який живе в укранському сел й навчаться в сльськй школ. Щоправда, в реальному житт дуже малюсенько таких людей, як Олесь. Вн дуже обожать цнить красу природи. А його рдний дд Прокп протилежнсть свому онуков. Людей, схожих на дда Прокопа, дуже багато, таких не треба навть шукати. Оскльки дтей та дорослих, що цнують природу, як Олесь, практично нема, ус в сел його вважають диваком, у тому числ дд Прокп. Сам хлопчик не розум, чому на нього так кажуть, адже вн ще малий.  

Если я читаю про Олеся, то уявляю на його мсц для себя. Мене теж захоплю красота природи, тому я намагаюся дбайливо до не ставитися. Мене обурю, коли псля пкнка вдпочивальники залишають непогашеним багаття або не забирають з собою смття. Я не уявляю соб, як можна рубати дерева, не кажучи вже про те, щоб стрляти в зврв чи птахв. Це жорстоко, адже м так само боляче, як людям.  

Чому для сучасно людини любов до природи перестала бути нормою виклика подив?! Если дитина цлиться з рогатки в горобця, це нкого не шоку. А хлопчик, який бродить серед вкритих снгом дерев, спостерга за дятлом, виводить пальчиком на снгу малюнки захоплються чарвнстю зимового лсу, здаться всм дивним  

Як ще риси нраву сподобалися мен в Олесев? Напевно, впертсть, разумння вдстоювати свою точку зору. Це помтно, коли вн сперечався з вчителькою на уроц малювання. Розповдь про цей випадок вказу на талант хлопчика в живопису свдчить про те, що вн здатний не тльки милуватися природою, а й зображувати на папер.  

Мене вразив епзод твору, де мсцевий розбишака Федько Тойкало пригостив Олеся пирогом з мясом, а той хотв йому вддячити. Олесь навть забув, що Федько його образив та боляче вдарив пд око. Така поведнка дозволя зробити висновок, що Олесь незлопамятний вдячний. Вн мг би стати щирим, врним приятелем, але поки що не знайшов серед однолткв спорднену душу.  

Бути таким, як Олесь, досить важко, адже вн вдрзняться вд нших дтей для всх згом. Проте, я дуже желаю бути на нього похожим. Бльш за все мен подобаються в ньому так риси нраву, як доброта, людянсть, спвчутливсть та небайдужсть. Це найголовнше, що ма бути в кожнй людин.  

Отже, незважаючи на те, що вс на Олеся кажуть дивак, його образ припав мен до душ, тому це мй улюблений лтературний герой  


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт