Основн под твору ТАРАС БУЛЬБА, МИКОЛА ГОГОЛЬ нормально розпишите пж

Основн под твору ТАРАС БУЛЬБА, МИКОЛА ГОГОЛЬ нормально розпишите пж

Задать свой вопрос
1 ответ

До ветхого козацького полковника Тараса Бульби повертаються псля випуску з Кивсько академ два його сини Остап Андрй.

Тарас Бульба виршу вдправити Остапа Андря на Запорозьку Сч, бажаючи навчити х бойового мистецтва, зробити з них справжнх козакв. Тарас наступного ж дня псля призду синв хоче хати. Це виклика жаль у його дружини, яка дуже сумувала за своми синами змушена тепер з ними знову розпрощатись.

Дорогою до Сч Тарас згаду сво життя. Остап, старший син Тараса, ма суворий мужнй нрав, але не позбавлений естественно доброти, а тому також суму за матр'ю. Андрй, молодший син, також важко пережива прощання з матр'ю, але дорогою вн згаду вродливу полячку, яку вн зустрв у Кив.

Сч зустрча Тараса з синами розгульним життям. Остап Андрй швидко стають своми у компан козакв. Однак Тарасов не подобаться спокйне життя вн прагне навчити свох синв бою, для цього потрбно пти в похд проти туркв або нших одвчних ворогв Украни. Вн виршу обрати нового кошового для Сч, оскльки попереднй живе в мир з ворогами. До козакв доходять новини, що поляки здйснюють наругу над укранським населенням.

Незабаром козаки йдуть вйною на Польщу. Остап Андрй мужнють у боях, що подобаться Тарасов. Козаки хочуть захопити Дубно, мсто пд владою полякв, однак поляки довго тримають защиту. Козаки беруть м100 в облогу чекають, коли в ньому почнеться голод.

В одну з темних ночей Андря знаходить будить татарка, служниця полячки, в яку закоханий Андрй. Татарка каже, що панночка в мст, вона побачила Андря з мського валу просить його допомогти й. Андрй бере мшки з хлбом по пдземному ходу татарка веде його в м100. Зустрч з панночкою виршу долю Андря вн вдркаться вд батька, брата, козацтва втчизни заради кохано перебегать на сторону полякв.

Польськ вйська, прислан на пдкрплення, проходять в мсто повз п'яних козакв, перебивши багатьох, частину забравши в полон. Це ще бльше розлючу козакв вони продовжують облогу. Тарас дзнаться про зраду Андря вд знайомого врея на м'я Янкель.

На додачу з Сч прибывать новина, що за час вдсутност основно сили татари напали на Сч полонили козакв захопили казну. Козацьке вйсько пд Дубном длиться надво половина де на допомогу товаришам, половина продовжу облогу.

Поляки дзнаються про послаблення у козацькому вйську кидають ус сво сили на них. На сторон полякв вою Андрй. Тарас Бульба наказу козакам заманити його до лсу там, зустрвшись з Андрм вч-на-вч, вбива його. Останн слово Андря м'я великолепно панночки. Поляки завдяки пдкрпленню знищують запорожцв. Остап потрапля в полон, пораненого Тараса вивозять на Сч.

Видужавши, Тарас перекону врея Янкеля тамно переправити його у Варшаву, щоб там вн спробував викупити Остапа. Однак запзно Остапа страчують на глазах у батька.

Козаки збирають величезну армю йдуть вйною на Польщу. Найбльшу доблесть у боях проявля полк Тараса Бульби. Розгромлений польський гетьман Потоцький клятваться не нападати бльше на козацьк земл. Козаки погоджуються на мир ус, крм Тараса його полку. Вн каже, що поляки порушать клятву. Так 100ться поляки вдновлюють сили розбивають козакв.

Тарас продовжу з полком знищувати Польщу. Його оголошують в розшук вдправляють за ним погоню, бравши врешт-решт в облогу. Козаки прориваються через польськ лави, але Тарас гробить свою люльку кидаться шукати. Цим користуються поляки вони хапають Тараса. Бульба кричить свом козакам ткати. Самого Тараса спалюють на вогн.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт