твир опис миста Североденецу

Твир опис миста Североденецу

Задать свой вопрос
1 ответ
Мо рдне м100 Донецьк. Загально вдомо, що до 1924 року вн звався Юзвка, а з 1924 по 1961 Сталне (Стално). Це адмнстративний центр Донецько област з населенням близько 1000000.

Свою назву наше м100 отримало вд рчки Сверський Донець, що тече через пвнч Донецько област дуже благовидною, широкою вражаюче величною.
Влтку в нй гарно купатися, взимку кататися на ковзанах. Рчка нашим помчником нашою гордстю.

Загальновдомо, що Донецьк большим промисловим та фнансовим осередком на сход Украни, його ще звуть шахтарською столицею, тому що в ньому 24 шахти.
Росйський вчений Дмитро Менделв провв в нашому мст 3 мсяц в 1888 роц. потм написав: Я був вражений невичерпаним багатством ц земл....

сторики стверджують, що геологи знайшли вуглля на глибин 1800 метрв, в 1957 роц було пдраховано, що його поклади 240 620 мльйонв тон.
Багато чоловкв, що живуть у Донецьку, працюють в галуз вугльно промисловост.

Але люди нашого мста не тльки вчаться або працюють. Вони ще й люблять вдпочивати з отчизнами, або друзями-гуляти по вулицях, ходити до музев, паркв, кнотеатрв театрв. Ми дуже пишамося меморальним комплексом в центр мста, пам'ятником Тарасу Шевченко, який копю пам'ятникв, що знаходяться в Онтаро Канад.

Жител м100 витрачають достатньо зусиль, щоб навкруги було затишно красиво. Донецьк вдомий своми чарвними трояндами, як тшать погляд з початку лта до пзньо осен. Наше м100 дуже гостинне щире, завтайте якнайшвидше!
Никита Нурханов
Спасибо но к сожелению ето не то!!!!!!!!!!!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт