Як на вашу думку складеться толика Тома й Гека в майбутньому?

Як на вашу думку складеться доля Тома й Гека в майбутньому? ПРИДУМАЙТЕ СВО ВНРС ХНЬОГО ЖОРОСЛОГО ЖИТТЯ.. Написати невеликий твр...

Задать свой вопрос
1 ответ

На мою думку Том Гек у майбутньому залишаться друзями. Вони згадуватимуть под минулого, обговорюватимуть х смятимуться. Можливо вони шукатимуть нових пригод. А Гек може полюбити багате життя. Але це все злее здогадки, а хню справжню долю зна злее автор

Том Сойр Гек Фн бешкетники й вигадники, мудрец й простачки, пдпримц романтики, пустуни й людинолюбц. Читаючи про хн пригоди, ми разом з ними занурюмось в яскраве, повне незвичайних подй, життя.

Пригоди Тома Сойра це гмн дитинству, перекладений прозою, як вдзначав сам Твен. По-рзному живуть два брати Том Сид Сойри. Зразковий хлопчик Сид слухняний тихоня ябеда, живе за правилами, так, як належить жити в мстечку порядному хлопчиков з речно родини. А Тому таке життя не до вкусу мешканц мстечка вважають його бешкетником ледарем. Начитавшись книжек, вн хоче бути смливим справедливим, як геро, про яких вн читав. Його улюблений герой легендарний Робн Гуд, герой англйських народних легенд балад, отаман розбйникв, захисник народу.

Кращим другом Том вибрав Гека Фна. Нехай удома й у школ забороняють дружити з Геком, адже вн невихований, вуличний хлопчисько; нехай ус мамаш нехтують цього шарпака, кажучи, що вн ледар, бешкетник нкого не слухаться, для Тома Гек кращий друг. Удвох вони шукають пригод.

Задум нового роману Пригоди Гекльберр Фна виник у Твена ще тод, если вн закнчував свою книжку про Тома Сойра. вдразу ж прийшло переконання, що в цй новй книз не Том буде головним гером. Марко Твен так писав одному з свох друзв: Том Сойр для цього не пдйде. Головним гером нового твору ста хлопчисько-безпритульник, романтичний бурлака Гек Фн.

 

Гек обожать сво лахмття,, вльний сберегал рки, бочку, що служить йому будинком; Гек не може звикнути жити в чотирьох стнах спати в лжку. Спочатку може здатися, що в цьому й поляга головне розходження мж ним Томом. Але насправд розходження набагато глибше це зясовуться в новенькому роман М. Твсна. Роман про Гека Фна вищим досягненням Тве-на-гумориста, Твена-побутописця, Твена-психолога, Твена-майстра стилю.

У Гека зовсм нш пригоди, зовсм нша життва дорога. Том живе вигадками у свт свох фантазй, для нього все життя продовження улюблених книжек та гор. Гек весь на земл. Умови життя хлопця-безпритульника розвили у Гека здоровий глузд, практичну кмтливсть, а не захоплення книжною фантастикою.

У роман Пригоди Тома Сойра хлопчики втекли на безлюдний острв виршили стати пратами. У новй книз Гектежутече наДжексонов острв, але вже один не заради гри, а рятуючи сво життя й волю.

 

Джимма Гек зустрв на полуостров випадково й зненацька. Але ця зустрч визначила його подальшу долю, пригоди, думки, душевний свт.

Гек допомага Джимму ховатися. Однак у його хлопячй душ вдбуваться внутршня боротьба. Гек така ж дитина, як Том, але життя ставить перед ним серйозне, зовсм не дитяче питання. Вс довкола нього переконан, що доля негрв рабство, що закон продажу людей справедливий, що допомогти рабу бгти означать вчинити злочин перед людьми й Богом. Так дума й сам Гек. Рятуючи Джимм, вн почува для себя останньою поганню, останнм негдником мерзотником. Вн дума, що його обовязок видати Джимма, двч вн був готовий це зробити. Але Гек вдркаться вд того, що вн вважа свом обовязком, вн залишаться врним свому чорному другов. хоча Гек до кнця так не зрозумв, що перед ним величезна несправедливсть, що, заступаючись за Джимма, вн тим самим викону свй справжнй обовязок чесно люди ни, вн все-таки не побоявся пти проти закону, проти людсько думки й забобонв.

Если Джимма пймали вн знову виявився рабом у Фелтв, то органзовувати втечу йому разом з Гском став допомагати й Том.

Але, по сут, хлопчики зовсм по-рзному ставляться до Джимма. Том звльняв вльного негра, знаючи, що мс Уотсон отдала йому вльну. Для Тома звльнення Джимма весела гра, багата пожива для розуму. Але якщо Том гра, то Гек допомага Джимму всерйоз, тому що Джимм гарна людина, його кращий друг.

Геку зрозумло, навщо Том почав таку дику метушню, если справа дйшла до звльнення Джимма. Том усе хотв продовжити цю гру, дошкуляв усякими хитромудрими завданнями Джимму: той писав листи кровю, терпв у свой халуп вужв, павукв, пацюкв, яких туди наносив Том, достеменно знаючи, що негр х панчно боться. Врешт-решт Том переграв, сповстивши всх знайомих листом про втечу, що готуться, сам виявився жертвою сво надмрно винахдливост (вн був поранений у ногу переслдувачами Джимма). Певною мрою це було вдплатою.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт