Мн твр на тему (то чи був павлусь щасливий) за твором

Мн твр на тему (то чи був павлусь щасливий) за твором О. Сороженка Скарб

Задать свой вопрос
1 ответ

Уявлення про щастя геров казки Скарб Олеся Стороженка здаться, мяко кажучи, дивним. Бо щасливою вони вважали ту людину, яка все сво життя могла лежати на печ тльки вдкривала рота для того, щоб пости. Та успху не може досягнути той, хто не доклада няких зусиль, не можливо без зусиль стати щасливим.

Але при всьому цьому не слд вважати щасливими тих людей, щастя яких залежить вд випадку. Саме таким був головний герой оповдання Павлусь. Навряд чи його вважали б щасливою людиною, якщо б вн не знайшов соб тако дружини, яка кохала його, як чоловка, була для Павлуся замсть матер. Навряд чи Павлусь був би щасливим, якщо б золото не сипалося на нього просто з неба. Та вн не був щасливим за таких умов, це дуже просто пояснити.

Достатньо уявити людину, яка несли не виходила з хати про те, який вигляд мають тварини рослини, зна тльки з розповдей нших, якй нчого згадувати, бо вона не висовувала носа отдал вкна, у яко не було друзв, з якими можна було побалакати вдвести душу. Вд такового уявлення ста дуже сумно. Тому спада на думку, що заможнсть все нше, що торкаться гарного життя, виновата бути не випадковим щастям, а результатом наполегливо прац. Тод у людини не буде виникати сумних думок вдчуття безнад, тод людина буде щасливою.

А, може, Павлусь просто цнував те що мав, толика була прихильною до нього? Адже багато таких людей, як багато працюють, недодають недосипають, але щаслив вже вд того, що Бог дару м жу та дах над головою. А нш постйно винуватять у свох невдачах нших, постйно скаржаться на життя, хоча дуже нередко живуть набагато краще нших. Таким людям не слд заздрити, адже вони по-справжньому нещасн, хоча й не розумють цього.

Але цкаве нше: цкаво те, що Павлусь, як бльшсть з нас, не змг би отыскать вдповдь на запитання: Що може зробити вас щасливими?. буде дуже добре, якщо герой казки-оповдання зрозум, що для справжнього щастя йому достатньо його двчини з сонячними квтами на долонях.

Кожен з нас теж згаду любов, радсть, турботу, одвчн моральн цнност, вс т реч, як дарують спокй нашому серцю як запалюють вогник щастя у наших глазах. Головне, щоб це не було пзно. А взагал, життя доводить, що щастя прибывать злее до тих, хто вдчува для себя щасливим. Отже, якщо ти бажаш стати щасливим, то просто можеш ним бути. тоб нхто не завадить, окрм тебе самого.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

эссе на тему какое образование дается в каждой семье

Қазақ тiлi.

Put the verb in brackets into the Present Indefinite. 1The Volga ,

Английский язык.

Сколько стоит коктейль молочный? Точную цену надо?

Математика.

Составить рассказ Из чего складывался культ монарха помазанника Божьего?

История.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт