Реальне та фантастичне у стричному твор твр мнатюра)))))))))) :)

Реальне та фантастичне у стричному твор твр мнатюра)))))))))) :)

Задать свой вопрос
1 ответ

Здавна в Укран тополя була втленням двочо та жночо краси, стрункост, гнучкост, смутку, самотност. Вдом народн порвняння двчини, жнки з тополею: Струнка, як тополя, Висока, як тополя, Тонка, як тополя, Гнучка, як тополя, Самотня, як тополя. За народними повр'ями, виникнення цього дерева результатом мфчного перетворення двчини, жнки в дерево.

Саме такий переказ Т. Шевченко поклав в основу сво балади Тополя. Як вдомо, балада жанр лро-епчно поез фантастичного, сторико-герочного або соцально-побутового спрямування з драматичним сюжетом. Твр вдповда всм цим ознакам. У ньому розповдаться про те, як двчина покохала козака, а той загинув. Минають роки, але двчина все чека свого коханого. Свт й не милий (сохне як квточка...), нчого не може розрадити . Мати хоче одружити дочку з старим та багатим, але та попереджа, що краще помре, нж одружиться з нелюбом. У розпач двчина йде до ворожки. Вона хоче знати, що сталося з коханим, бо розлука настльки тягостна, що красуня хоче втопитися. Ворожка да злля, яке треба випити. Двчина не дотримуться порад ворожки щодо того, як правильно це слд робити, перетворються на тополю.

Отже, це перетворення диний фантастичний епзод у балад, взятий вн з народно творчост. Все нше реалстичне. Розповдь ведеться вд мен оповдача. Це да змогу творцов висловлювати поради двчатам:

Mihajlo Adelina
подходит?
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт