Твр на тему мистецтво у дол людини (за повстю

Твр на тему мистецтво у дол людини (за повстю В. Короленка ,,Слпий музикант")

Задать свой вопрос
1 ответ

Талановитий создатель гуманстичного напряму в лтератур В. Г. Короленко у твор Слпий музикант розповв сторю обдарованого хлопчика, який був слпим вд народження. У цьому твор автор розкрива таку тему, як роль мистецтва в житт людини.

Петрусь народився в негоду, що стало эмблемой прийдешнього нещастя. Хлопчик був безусловно здоровий, от тльки з народження доля позбавила його можливост бачити фарби цього свту бачити його безпосередньо. Його виховували мати дядько. Вони виступили синонмами нжност, чуйност, з 1-го боку, мужност, сили духу, з ншого. Вони завжди були поруч, разрешали хлопчиков адаптуватися до свту, який його, як калку тльки вдштовхував.

Петрусю доводилося складнше нших дтей, адже вн не бачив. Але дитяча душа хлопчика почала тремтти, если на пятому роц життя його вибрала музика. Саме так.

Музика виступа у книз ще одним гером ангелом охоронцем незвичайного хлопчика. Захоплення музикою вдкрило для дитини небувал фарби снуючого свту, свт емоцй, котрий вн розумв на унверсальнй мов.

Звуки давали Петрусю всю палтру почуттв х переливв.

Саме професйн заняття фортепано, гри на дудц позволили хлопчиков, який не бачив вд народження, вдчути всю повноту життя, знайти подругу, побудувати смю вдчувати себе повноцнною людиною.

Петрусь пройшов ряд вкових криз, впоратися з якими йому допомогли близьк та сусдська двчинка Евелна. Музика ж позволила герою реалзувати себе як особистсть, вдчути впевненсть дало усвдомлення, що вн такий же повноцнний член суспльства, як вс нш.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт