Твр-роздум про ПОЛЛИАНУ

Твр-роздум про ПОЛЛИАНУ

Задать свой вопрос
1 ответ

ещодавно я прочла роман-бестселер американсько письменниц Елеонор Портер Полланна. Тепер його головна героня, Полланна Втер, мй улюблений герой художньо лтератури.

Завжди радйте, каже нам апостол Павло. Однак хто в нашому житт дйсно рад? У мене болить голова, мен не до радост, в мене грошей не вистача, як здесь радти А чи можна радти, якщо у для тебя померла мати, потм улюблений батько, ти маленька двчинка, якй нде жити? Виявляться, можна.

 

Если Полланна була зовсм маленькою, батько протестантський пастор придумав гру в радсть. Сенс гри полягав у тому, щоб знайти радсне у всьому, що б з тобою не сталося. Незабаром Полланна чудово навчилася грати в радсть. Попри це й було дуже важко, коли помер батько. Двчинку вдправили жити до ттки Полл рднй сестр матер, холодно та черствою лед, в якй було жваво тльки почуття обовязку. Але Полланна не забула свою гру. головна зброя проти неласкавого свту це щире серце та радсний дух.

Поступово вона завоювала любов багатьох жителв м100. Найостанншим пддалося серце ттки. Коли Полланна потрапила пд машину виявилася прикутою до лжка, ттка Пол зрозумла, як багато маленька племнниця для не означать.

Мен близький свтогляд Полланни. Думки та мркування ц одинадцятирчно двчинки вразили мене та глибоко припали до душ. З того часу, як я прочла цей твр, Полланна стала мом улюбленим лтературним гером.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт