Помогите составить : образ Митька iз твору Митькозавр iз Юркiвки або

Помогите составить : образ Митька iз твору Митькозавр iз Юркiвки або Химера лiсового звiра

Задать свой вопрос
1 ответ

Нерозлучн друз Митько та Сергйко. Хлопчики не дуже успшно зкнчили 5 клас перйшли у 6. На лтн канкули вони отримали завлання збрати гербарй, але й не збиралися цього робити.

У вересн хлопчики найшли вдома якийсь гербарй, пдписали його здали. Як виявилося, цей альбом старший брат Митька брав у приятеля, а той теж брав його на бот на два дн. Був большой скандал, Митьков дсталося вд брата , а в школ вчителька ще довго згадувала цей випадок.

У дружб двох хлопчикв Митько верховодив. Це саме вн придумав похати на канкули до бабус, вн приготував цлу промову, яка малюсенька переконати батькв вдпустити х у село. Митько показав Сергйков озеро запропонував залишитися вкурен в лс на нч. Сергйко спокйнший, вн пдтриму вс де свого друга допомага реалзувати х.

Митько та Сергйко мськ жител, м треба було виявити неабияку вдвагу, щоб залишитися вноч в курен бля озера. Серед лсу, за три клометри вд села хлопчики вдстежували чудовисько, чергували бля вогнища. Звичайно ж, вони боялися невдомих нчних звукв, але пдтримували одне 1-го не кидали в бд.

Митько Сергко несли не сварилися, хоча нод мж ними виникали непорозумння. Якось хлопц нагадали один одному про хн проблеми в школ: про Сергйкову трйку з фзкультури, про син листочки в альбом Митька. Але не дуже примна розмова закнчилася тим, що хлопц розсмялися, настрй для сварки одразу зник.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт