Твр на тему ус блага радощ життя створен працею

Твр на тему ус блага радощ життя створен працею

Задать свой вопрос
1 ответ

Основн загальнолюдськ цнност це гуманзм, доброта, чеснсть, працелюбнсть, повага до батькв людей взагал, чуйнсть, милосердя, дисциплновансть, совснсть, доброзичливсть, нацональна гднсть, скромнсть, справедливсть, почуття колективзму, нтелгентнсть, почуття патротизму, нтернацоналзму, материнства, екологчна та правова культура.Провдн якост морал формуються в ранньому дитячому вц батьками, в дитячому садочку, у школ.

Видатний укранський преподаватель В.О. Сухомлинський визначив свордну програму нравственного виховання школярв:

1. Ти живеш серед людей, не забувай, що кожен твй вчинок, кожне тво бажання позначаться на людях, як для тебя оточують. Знай, що граница мж тим, що тоб хочеться, тим, що можна. Перевряй сво вчинки, запитуючи сам себе: чи не робиш ти злобна, незручност людям? Роби все так, щоб людям, як для тебя оточують, було добре.

2. Ти користушся благами, створеними ншими людьми. Люди дають тоб щастя дитинства. Плати м за це благом.

3. Ус блага радощ життя створюються працею. Без прац не можна чесно жити. Люд вчить: хто не працю, той не сть. Назавжди запамятай цю заповдь. Нероба, дармод це трутень, що пожира мед працьовитих бджл. Навчання твоя перша праця. Йдучи до школи, ти йдеш на роботу.

4. Будь добрим чуйним до людей. Допомагай слабким беззахисним. Допомагай товаришу в бд. Не завдавай людям прикрост. Поважай шануй матр батька вони дали тоб життя, вони виховують для тебя, вони хочуть, щоб ти став чесним громадянином, людиною з добрим серцем чистою душею.

5. Не будь байдужим до злобна. Дерись проти злобна, обману, несправедливост. Будь непримиренним до того, хто прагне жити за рахунок нших людей, завда зла ншим людям, обкрада суспльство

Проблеми морального виховання мають бути головною турботою кожно людини вс спльноти в цлому

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт