Даю 24б.Роль см039; у формуванн життвих переконань людини

Даю 24б.Роль см' у формуванн життвих переконань людини

Задать свой вопрос
1 ответ

Роль см' у формуванн особистост дитини

1.1 Поняття см', см'я як микросоциум

1.2 Типи см' (повна-неповна, благоприятна-неблагополучна)

1.3 У чому проявляться роль см' у соцалзац особистост дитини

1.4 Основн завдання см' (створення разумов для росту дитини, передового досвду створення збереження см', навчання необхдним разумнням навичкам, забезпечення захисту дитини, виховання у дитини цннсного ставлення до себе й нших людей)

Глава 2. Умови успшного смейного виховання

2.1 Основн умови успшного виховання дитини в см'

2.2 Роль авторитету батькв у вихованн

2.3 Види помилкового авторитету батькв

2.4 Вимоги до органзац взамод преподавателя з батьками

Висновок

Лтература

Введення

C того моменту, як дитина народилася, почав обживатися в свт, вн почав навчатися. Навчаючись, дитина постйно виховуться. Процес виховання спрямований на формування соцальних якостей особистост, на створення розширення кола вдносин до навколишнього свту - до суспльства, до людей, до самого себе. Чим ширше, рзномантнше глибше система вдносин особистост до рзних сторн життя, тим багатшою власний духовний свт.

Таким чином, особистсть формуться в процес интенсивно взамод з навколишнм свтом, опановуючи соцальним досвдом, суспльними цнностями. На основ вдображення людиною об'ктивних вдносин вдбуваться формування внутршнх позицй особистост, ндивдуальних особливостей психчного складу, складаться нрав, нтелект, його ставлення до оточуючих до самого для себя. Перебуваючи в систем колективних мжособистсних вдносин, у процес спльно дяльност, дитина стверджу для себя як особистсть серед нших людей.

Нхто не народжуться на свтло з готовим нравом, нтересами, схильностями, волею, певними здбностями. Вс ц властивост виробляються формуються поступово, у ход усього життя, з моменту народження до зрлост.

Особливу роль в житт людини, захист, формуванн та задоволенн духовних потреб, а також в його первинно соцалзац грает см'я. Особистсть дитини формуться пд впливом всх суспльних вдносин, в яких протка його життя дяльнсть. Проте рвень нравственно культури батькв, хн життв плани й устремлння, соцальн зв'язки, смейн традиц мають виршальне значення в розвитку особистост молодо людини. pgt; У см' дитина набува переконання, суспльно схвалюван форми поведнки, необхдн для обычного життя в суспльств. Саме в см' виявляться найбльшою мрою ндивдуальнсть дитини, внутршнй свт. Батьквська любов допомага розкрити, збагатити емоцйну, духовну нтелектуальну сферу життя дтей.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт