Помогите безотлагательно! Твр на тему Вчинки людей на основ власних вражень

Помогите срочно! Твр на тему Вчинки людей на основ власних вражень

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

Останнм часом я помтила, що мо однокашники малюсенько звертають увагу на добр чи поган вчинки наших однолткв. Та стався один випадок, який змусив мене, мох ровесникв замислитися над тим, що сталося.

Я вдвдую заняття школи карате. Стало вдомо, що Павло. з нашо групи дуже очень вдарив двчинку однокласницю. Ми знали, що за Палом давно закрпилася слава першого бешкетника в школ. Але щоб ось так... Тренер довго розмовляв з батьками Павлом й двчинки, а потм було прийняте ршення.

На одне з тренувань прийшли батьки обох сторн. Ми вишикувалися в дв шеренги. Павло роздягнувся до пояса й пройшов через наш стрй, а ми, доторкаючись до нього своми поясами, висловлювали сво обурення. Павло вопив. Йому не було боляче, вн рыдав вд сорому за свй вчинок. Дал вн пдйшов вибачився перед усма: перед двчинкою, батьками, своми батьками, перед тренером, перед кожним з нас. Я мыслю, що це буде йому уроком на все життя. Павло псля цього дуже змнився, навть сам став зупиняти бешкетникв, як негдно поводили для себя в школ.

Изъяснение:

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт