Любов зрада у роман Маруся Чурай Л.КостенкоСрочно

Любов зрада у роман Маруся Чурай Л.КостенкоБезотлагательно

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:Лна Василвна Костенко не тльки талановитий майстер слова, генй лтературно думки, вона ще й прекрасний психолог, знавець людських душ. Це засвдчують твори, серед яких поез (Свтлий сонет, Доля, Моя любове, я перед тобою тощо), й велик за обсягом твори, як, наприклад, сторичний роман у вршах Маруся Чурай.

сьогодн в серцях укранських людей живуть псн легендарно поетеси-спвачки з Полтави Марус Чурай, що ввйшла в нашу сторю свтлою, але водночас трагчною постаттю. Легенда про цю талановиту двчину обросла такими життвими подробицями, що х сприймамо як реальнсть. Про Марусю Чурай написано повст, пси, поеми. Одним з найвдомших творв про Марусю Чурай роман у вршах Лни Костенко Маруся Чурай*.Цей твр зацкавлю та нтригу читача вже з перших рядкв, адже починаться вн досить свордно з кульмнац суду над Марусею. Двчину звинувачено у смерт Гриця, коханого. Бль обпка душу двчини, бо вона безвинна. Отруту вона приготувала для себе, а Гриць самохть випив . Двчин боляче ще й вд того, що вона не може зрозумти, що сталося з коханим, чому вн змнився, чому зрадив. Марусине кохання виросло, як псня, з повноти душ, тому важко й простити зраду, тому й вдмовля вона Грицю, який повернувся до не з каяттям проханням стати його дружиною. Маруся вважа, що розтоптане зрадою кохання неможливо вдродити. Для не воно було дине, священне:Моя любов сягала неба,А Гриць ходив ногами по земл...Маруся не промовила жодного слова виправдання на трибунал. Свою тамницю вона довря злее Сонцю:Не помста це була, не божевлля,Людина спроста ближнього не вб.Я не трула. Те прокляте злля Вн випив сам. Воно було мо.Ц слова звучать як гмн коханню врност. Маруся не бореться за сво життя, але поведнка на трибунал це вдстоювання народсько гдност, справедливост. Тому в даному випадку вс пдстави говорити про високу* трагедю. Так, образи Марус Гриця трагчн, життве кредо Марус чеснсть. Вона не быстро зрозум причину свого нещасливого кохання. Гриць же народився пд такою зркою, що щось в душ дволося йому, вн метався мж двома свтами мж пснями й лицарськими деалами Марус та вишня- квськими достатками й убогстю душ. Вн не змг зрозумти злету Марусино душ, поввся з нею жорстоко та егостично. Образ ГрицяБобренка надзвичайно складний трагчний.Внувесь, крмхбащо серця, поринув у мщанське багно, душа ж його рвалася до Марусиних псень.Роман у вршах Маруся Чурай* це твр зрлого майстра. Це вершинна книжка Лни Костенко, яка в змалюванн образв романупроявила для себя як узкий психолог. Завдяки цьому твр вража свою психологчною навантаженстю.

Разъяснение:

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Здравствуйте. Нужен цитатный план испытания лётчика в лесу главы2-13 по повести

Разные вопросы.

Я хочу найти решение и ответ для этой задачи и получить

Математика.

Здравствуйте Меня зовут Виталий, я AdOps-аналитик компании  Adfinity.pro Заинтересовал ваш проект obrazovalka.com Думаю сможем увеличить

Разные вопросы.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

В семье из трех человек три электронных устройства: ноутбук, планшет и

Разные вопросы.

Жаркыраган кашка маш жаралгандан ашка маш табышмак жообу менен

Кыргыз тили.

За лето подруги прочитали 48 книг.Причем Оля прочитала в 3 раза

Математика.

Периметр равнобедренного треугольника ABC (AB=BC) равен 34 см. Периметр треугольника ABM,

Разные вопросы.

«Металлическая болванка, нагрета до 420C, охлаждается в воздухе, температура которого 20C,

Алгебра.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт