Твр на тему : Народна псня в житт укранцв

Твр на тему : Народна псня в житт укранцв

Задать свой вопрос
2 ответа

Народна псня в житт укранцв   Укранський люд - це найспвучший люд. Псенна скарбниця укранцв налчу понад триста тисяч псень.        Люди,з давнх давен скадали псн. Вони спвалися на свята вана Купала -  купальськ псн, також щедрвки,колядки,если прогуливались люди на жнива - то спвали жниварськ псн. Навесн,если люди зустрчали весну,то спвали веснянки.   Народна псна - це частина Украни,нема такового м100 в нашй кран,де б на свята не лунали весел псн. Не бува,щоб на зимов свята,по вулицям ми не чули дзвнких щедрвочок чи колядок.   Отже,народна псня вдгра важливу роль,у житт кожного укранця. Если слухаш укранську псню,то 100 забавно на душ просто. Це,один з знакв укрансько творчост,укранського народу.

Псня де поруч з людиною все життя. З пснею працюють, вдпочивають, проводжають в армю З нею ми нерозривно повязан вд народження до само смерт. Кажуть, що псн склада сам люд, та створюють х його талановит сини та доньки. Псня! В нй найповнше виявилась душа народу. Народна псня! Кого тльки ти не чарувала свою неповторною красотою. Минають вки, змнюються поколння, а народна псня залишаться, через ус поневряння проносить вона сво чари, свою невянучу молодсть. У давн часи спвалися трудов псн, що виконувались у процес прац, зокрема пд час польових робт; родинн, звичав, веснян, жниварськ псн, колядки щедрвки. Сьогодн, в час нацонального пднесення, вдроджуються традиц, вдроджуться народна псня. З пснею люд живой, працював, любив, создавав, з нею йшов в нше життя, бо народна псня це вираження духовних цнностей людей. Толика багатьох псень подбна до дол нашого народу. Багато з их переслдувалися, х забороняли. Але ж т псн жили, плекали в серцях людей невмирущу надю на духовне вдродження. Так було, наприклад, з гмном П. Чубинського Ще не вмерла Украна. Влада суворо забороняла цей гмн, але вбити його не змогла. Сьогодн гмн Ще не вмерла Украна став державним гмном незалежно Украни. Багато псень присвятив народ рзним святам: колядки та щедрвки, веснянки та петрвки. У их люди оспвують прихд весни, радсть оновлення життя чи щасливий кнець жнив збору урожаю, висловлюють думки про краще життя, про веселу працю, сподвання на допомогу сил природи. Народ не забув свох найменших слухачв дток. Усм нам у ранньому дитинств мами, бабус спвали лагдн, спокйн дуже цкав колисков псн. Если маля чу глас найрдншо у свт людини мами, воно
заспокоються, солодко позха засина: Ой, дремли, дитя, до обда, Покль мати з м100 прийде Да принесе три квточки: Ой первую зросливою, А другую сонливую, А третю щасливую З нжними, ласкавими словами передаться дитин материнська любов, теплота материнського серця, духовна чистота святсть. У вс часи псня на Укран була частиною людського життя, невичерпним джерелом наснаги. А як бадьоро дзвнко зазвучала стрлецька псня: Гей, там дуть наш счов стрльц до бою: Попереду дуть старш отамани, Хто ма охоту, хай де з нами або: Як пов буйнесенький втер з широких степв, То прославить по всй Укран счових стрльцв! А ми тую стрлецьку славу збережемо, А ми нашу славну Украну, гей, гей, розвеселемо! Нехай завжди з нами буде народна псня, нехай збереже вона тепло наших сердець, наше життя. Если людина спва, вона не може робити злочин чи щось бридке. Так нехай же луна зажди псня, щира укранська псня, нехай вона робить усх душевншими, багатшими, красившими у свох почуттях, пдносить нашу нацональну людську гднсть. Укранська псня це втлення духовно велич нашого народу, який зберг сво Слово йде з ним у майбутн. Саме народна псня вдроджу в душах наших землякв любов до рдного слова й рдно земл.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

эссе на тему какое образование дается в каждой семье

Қазақ тiлi.

Put the verb in brackets into the Present Indefinite. 1The Volga ,

Английский язык.

Сколько стоит коктейль молочный? Точную цену надо?

Математика.

Составить рассказ Из чего складывался культ монарха помазанника Божьего?

История.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт