Потрбно написати нтересн ,цкав факти з бограф Панаса Мирного.

Потрбно написати нтересн ,цкав факти з бограф Панаса Мирного.

Задать свой вопрос
1 ответ

1.Перше кохання до Рудченка прийшло у 1865 роц, коли йому було злее 16 рокв. Вн працював у Гадяч закохався у панночку Олену Олексвну. Хлопцю важко було стримувати сво почуття, але розповсти про них двчин не наважився.

2.Сво справжн взамне кохання Олександру Шейдеман, Панас Мирний зустрв у 40 рокв у Полтав. Познайомилося майбутн подружжя Рудченкв на суботнх лтературних вечорах у полтавського етнографа Вктора Василенка. 26- рчна Олександра Шейдеман була каптанською донькою та генеральською сестрою.

3.Олександра Шейдеман промняла багатого нареченого петербуржця на трудящого полтавця Рудченка  

4.Псля народження двох дтей дружина Панаса Мирного потрапила до психатрично клнки Напади стер стали постйними, чоловк боявся, що вони можуть перерости у божевлля. Тому змушений був вдвезти на лкування до Харкова. Там жнка провела пвроку, а вн молився, щоб вона була здоровою.

5.Втрата синв

У 1915 роц в бою пд Рвним загинув найулюбленший син Панаса Мирного Вктор, на якого вн покладав велик творч над. Згодом, у вир громадянсько вйни, письменник втратив наймолодшого сина. Все це вдобразилося на здоров Панаса Мирного не кращим чином. Зрештою, його серце не витримало, 28 счня 1920 року вн помер вд нсульту.


Наташка Корнетская
не зовсм те що хотлось, але спасиб
Евгения Жаворонская
ншого не знаю. Будь ласка.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт