Напишть будь ласка аналз до твору "За сестрою" Безотлагательно!

Напишть будь ласка аналз до твору "За сестрою" СРОЧНО!

Задать свой вопрос
2 ответа
. Розповдь про мешканцв села Спасвка: звича, обряди, особливост поселення, взамостосунки, дяльнсть.
Серед выручилвчан отчизна Судакв (дд Андрй, його син Степан з жнкою Палажкою, два сини Петро Павло, дочка Ганна).
Павло розбишака, завжди захищав сестру Ганну. Пд час нападу татарви село Выручилвка згорло, його мешканцв або вбито, або отобрано в полон. Павлусев вдалося втекти вд загарбникв, вн виршу розшукати сестру визволити з полону.
2. Опис укранського степу. Розповдь про роль Свиридово могили для козакв. Семен Непорадний знма з жеребца пораненого Павлуся, нада йому притулок.Призд козацького загону, в якому служив Петро, брат Павлуся. Зустрч братв. З розповд Павлуся Петро дзнаться про пожежу в Спасвц та трагчну долю свох рдних. Дд Панас лку Павлуся. Козаки виршують вранц наздогнати татарське вйсько здйснити напад на нього.3. Пд час вдпочинку козакв до х табору наближався татарин. Вн хотв всх перерзати, але його вислдив спймав Непорадний за допомогою аркана. Полонений татарин розповв про напад орди на Выручилвку.
До козакв прибув загн на чол з сотником Андрм Недолею. Мж Андрм Остапом виникла сварка стосовно того, хто буде керувати козацьким вйськом.
Татарин ма велике бажання обмнятися з Павлусем сдлами. Хитрсть пдступнсть татарина викрива козак Непорадний.
Козацтво виршу вийти у похд на татар, користуючись нформацю полоненого.
4. Хвилювання Павлуся перед битвою. Пд час вйськових подй Петро намагаться бути з братом.
Козаки у стан ворога. Битва. В бою гине Трска, багато козакв. Поховання загиблих. Перемога над ворогом. В полон до козакв потрапля молодий Мустафа-ага.
С. Непорадний вдпуска полоненого ним татарина на волю.
5. Степан Судак розпуту мотузку на руках за допомогою ножа допомага багатьом спасвчанам. Пд час нападу козакв на татар бранц ткають до рчки в очерет.
Зустрч Степана Судака з синами. Козаки переслдують татар.
Павлусь всупереч застереженням батька брата вируша у небезпечну подорож, щоб визволити рдну сестру з невол.
6. Павлусь розшуку сестру. Двч зробив зупинку для перепочинку. Харциз Коричневый, який вислдив хлопця, не дав йому можливост подорожувати отдал.
Злодй прода Павлуся татарам-купцям.
Карий раптово зустрча козакв намагаться вдати з для себя полоненого, що втк вд татар. Гусейн впзна Карого. Козаки дзнаються про долю Павлуся. Трибунал над харцизом, який чинить Гусейн.
7. Павлусь сподобався багатому татарському купцю Сулейману. Сулейман привз хлопця до себе подарував його свому синов Мустаф. Хлопець терпить приниження вд молодого хазяна, але думка про пошуки сестри пдбадьорю його. За непокору Павлуся вдправляють служити на конюшню. Хлопець тка, заздалегдь приготувавшись до цього. Перешкодою до втеч був татарин, якого Павлусь намагався обдурити рзними балачками.
Хлопець повертаться до Мустафи, його очку чергове покарання. Расправу призупинено. Павлусь вджджа до Девлет-грея.
8. Павлусь потрапля у Бахчисарай на прийом до Девлет-грея, який намагаться знайти вдповдь на запитання: Що вдомо про мого сина Мустафу? Щоб дати вдповдь на це запитання, Павлусь, вдаючись до хитрощв, пропону Девлет-грею вднайти сестру Ганнусю. Сестру знайдено. Хвилююча зустрч Павла з Ганнусею. Павло нструкту сестру перед розмовою з Девлет-грем щодо його сина Мустафи. Брат з сестрою перебувають при дворц Девлет-грея, поки тривають подальш пошуки Мустафи.9. Пд час перебування у Девлет-грея Павлусь згадав, як на Укран святкуться Рздво (колядки, щедрвки, ковзання на санках).
Повернення хана з сином додому. Викриваться хитрсть Павла стосовно того, що Ганнуся бачила, як склалася подальша толика Мустафи у козакв.
Хан пропону хлопцю з сестрою залишитися жити з ним, прийняти нову вру. Павло просить для для себя сестри вльну, щоб повернутися на Украну, а також викупити у Сулеймана-ефенди земляка Остапа Швидкого
Если я читав повсть А. Я. Чайковського За сестрою, мен здавалося, що перед мною постав герой-богатир з ранше читаних укранських дум. Хоч Павлусю було злее пятнадцять рокв, але вн нередко потрапля, а потм вибираться з ситуацй, з яких йому, здавалося б, вибратися не пд силу. Я розумю, що создатель очевидно перебльшу фзичн можливост свого героя, але, певнр, вн на: магався довести нам, сьогодншнм, що так молод геро окраса стор Украни! ми вже не помчамо цього перебльшення, бо образ Павлуся захоплю нас, виклика особливу симпатю; його хочеться наслдувати бути на нього схожим.Ось Павлусь вируша в далек й небезпечн мандри на пошуки сестри, яку щиро любив. Н лих часи, н повна невдомсть не зупиняють юного героя, бо його надихають ршучсть смливсть старших спввтчизникв-запорожцв. Вн намагаться насамперед соб довести, що гдний х, врних захисникв нашо земл вд татарських набгв.Андрй Чайковський не деалзу Павлуся. Хоч, звсно ж, у першу чергу, надля його найкращими рисами, за як хлопця не можна не полюбити. Щодо мене, то я схиляюсь перед патротизмом смливого Павлуся, його присягою на врнсть рдному крав, яка звучить у внутршнх монологах героя, а також перед щирстю та мякстю душ, теплотою та нжнстю почуттв. Навть те, що вн нколочено поступаться совстю вдаться до хитрощв обману татарина, який хотв повернути хлопця до двору Сулеимана, можна виправдати. Ним керувала мета будь-що вижити, щоб здйснити свою мрю знайти сестричку Ганнусю визволити з невол. Цй благороднй мет були пдпорядкован вс його вчинки поведнка, поки не здйснилася його зустрч з сестрою.Гадаю, образ Павлуся надовго запамятаться не тльки мен, а й мом однолткам, бо хвилю й сповню душ щирою любовю до рдно земл та стор.


Мария Шейнер
сам писав?
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

эссе на тему какое образование дается в каждой семье

Қазақ тiлi.

Put the verb in brackets into the Present Indefinite. 1The Volga ,

Английский язык.

Сколько стоит коктейль молочный? Точную цену надо?

Математика.

Составить рассказ Из чего складывался культ монарха помазанника Божьего?

История.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт