Твр на тему Втлення в образ Тараса Бульби найкращих рис укранського

Твр на тему Втлення в образ Тараса Бульби найкращих рис укранського козака

Задать свой вопрос
1 ответ
Микола Васильович Гоголь народився в Укран. Усе, що оточувало хлопчика в дитинств, було овяне романтикою: краса укранських пейзажв, чарвнсть народних легенд та герока сторичних переказв.

В один з перодв свого життя Гоголь надзвичайно захопився сторю. Особливу його увагу привертала всесвтня сторя та минуле рдно Украни. З-пд пера письменника вийшла повсть "Тарас Бульба", яка опису одну з найбльш яскравих сторнок укрансько стор епоху козацтва. У твор М. Гоголь першочерговим завданням для для себя визначив не сторично точний опис подй та деталей, а зображення сили нацонального характеру, козацько звитяги, духу само епохи, яку вн вдтворю яскраво колоритно.

В образ головного героя Тараса Бульби автор втлив найкращ риси запорзького козака.

Тарас один з числа корнних полковникв, людина досвдчена, загартована у битвах. Його поважають товариш по збро за любов до Батьквщини, мужнсть, врнсть товариству, вддансть справ захисту рдно земл вд ворогв.

Маючи двох синв, Бульба пишаться ними, хоче бачити х справжнми козаками, хоче показати х свою гордсть товаришам.

Тому герой знаходить справу, в якй би сини проявили для себя з найкращого боку. У поход старший син Остап, завдяки мужност, кмтливост, вмнню володти зброю, 100 курнним атаманом. Гордстю переповнене серце старого Тараса. Та, на жаль, молодший син Андрй зрадив рдну землю, зрадив товаришв. Горе згнуло батька. Вн як справжнй патрот запорожець обира любов до Втчизни, а не любов до сина. Андрй гине вд рук батька.

Мужньо витримав Тарас, хоча серце розривалося, сцену тортур, яким пддал вороги старшого сина. Та помстився добре старий козак ляхам, випалюючи хн села та м100.

У кнц твору смерть чека на самого Тараса. Та вн дума не про себе, а про те, як краще вдступити його товаришам. Саме таких людей, як Тарас Бульба мужнх, смливих, врних, вдданих поважали на Сч, про их складали псн кобзар. Такими людьми пишався наш люд, ними прославилась Украна!

Агата Бирючевская
взят с хоть какого веб-сайта по теме
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт