грош добро чи злобно твр по тексту з 100 тисяч

Грош добро чи зло твр по тексту з 100 тисяч

Задать свой вопрос
1 ответ

Жага наживи це серйозний недолк нраву, який призводить до погршення стосункв з оточуючими людьми. Також, на мою думку, жадбн люди дуже нещаслив, адже сенс хнього життя це накопичення статкв, причому процес цей несли не припиниться. м завжди не вистача ще одн копйчини. Усе життя для их обертаться навколо капталв заощаджень. Вони впевнен, що за допомогою грошей можна виршити будь-яку делему, бо грош всьому голова.

ван Карпенко-Коричневый у пс 100 тисяч намагався довести протилежне. Незважаючи на те, що комедя була написана ще 1890 року, вона дос не втрача сво актуальност. Адже й сьогодн не рдко можна зустрти людей, для яких грош це сенс снування.

У комед таким гером виступа Герасим Калитка. Спершу вн був хорошим господарем. Так можна сказати тому, що вн турбувався про сво господарство, хотв його примножувати, намагався зробити якнайкраще для для себя та сво см.

Вн мр про добробут свох дтей, про щасливе та мирне життя в достатку. Заради цього головний герой багато працю, шука способи втлити в життя сво мр. Вн, як справжнй господар, любить землю, дба про не.

Але згодом жадбнсть перетворюють доброго хазяна на ненажерливого матерал100. З метою збагачення чоловк скою все бльше й бльше злочинв, вплутуться в афери. Руйнуються також стосунки мж членами родини: Калитка пдйма руку на дружину, хоче одружити сина проти його вол. Герой також заводить звязки з сумнвними особами, наприклад, Гершком, який потм обманув навного Калитку.

Чим дал до розвязки, тим гостршим 100 сюжет. А наприкнц твору Герасим виршу накласти на для себя руки. Це здаться йому кращим нж понести таку велику матеральну втрату. Але читач розум, що через багатство (або ж нестатки) не варто замрятися на власне життя. Бо грош далеко не найголовнше в житт людини. снують реч, як в бльшй мр змогли б зробити чоловка щасливим.

Таким чином, комедя вана Карпенка-Карого Сто тисяч доводить нам, читачам, що грош це не гарантя людського щастя. На свт важлив реч, яких не купиш за грош: здоровя, дружба, кохання, добре мя, людська честь та гднсть. Тому, я вважаю, що грош не забезпечать людин успху.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт