Скласти власну пригоду с Иваном Мощью

Скласти власну пригоду с Иваном Мощью

Задать свой вопрос
1 ответ

   Нещодавно я прочитав(прочитала) повсть Олександра Гавроша Неймоврн пригоди вана Сили. Мен ця повсть дуже сподобалася я виршив написати до не невелике продовження.

   Минуло пять рокв. Ус персонаж знайшли свою стежку у житт. Проте на як вдстан не занесла х толика, вони всеодно рано чи пзно зустрнуться. Саме це сталося. Одного разу виршив ван Сила з Млкою вдвдати столицю. У столиц майже нчого не змнилося: той самий вокзал, будинки, та сама площа. Так само як колись, ус метушаться, кудись поспшають.

   Проте увагу вана привернула метушня на площ. Пдйшовши блище ван побачив як полцейський упймав злочинця. Полцейський голосно переконував хлопчину, що краджка- це дуже погано.

   Глас полцейського здавався ванов дуже знайомим. Через мить погляд полцейського упав на вана. Силач усмхнувся. Полцейським був Мха Голий. Народ з площ почав розходитися, а полцейський обняв вана.

   Почалася довга искренна розмова. Мха розповв, що издавна завязав з краджками. Став полцейським. Нещодавно одружився.

   ван попросив друга щоби вн завтав до нього в гост. Полцейський зауважив що издавна хотв вдвдати ветхого друга. Навть сказав що запросить до вана у гост Пню, Пандорського, Фандго та Ренату. Силач був у захват.

Вражен зустрччю тро розмовляючи гуляли по столичним вулицям.





, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт