твр на тему безсметя добросердечно вчнсть красота база життя

Твр на тему безсметя добросердечно вчнсть краса основа життя людини на земл - всеволод васюквки

Задать свой вопрос
1 ответ

У твор В. Близнеця Звук павутинки Льоньку супроводжують його друз, образи яких знакчними. Вимряна постать Нни вдобража людську надю, а бльш реальний герой Адам эмблемой життя неминучо смерт.

    Адам ма справжню жагу до життя не втрача до останньо мит свого життя. Вн, знаючи що ось-ось помре вд малокрвя, все ще здатен сприймати природу маленького мрйливого хлопчика, з його неосяжною фантазю.

   Нна геронею бльш фантастичною, вона хоч сприйматься як звичайна людина, та для Льон залишаться загадкою: чи була вона на справд, чи вн вигадав. Вона справже втлення людсько над, теж загадково оповито сплетнням реальност з фантастичним.

   Читаючи твр Вктора Близнеця Звук павутинки, я поринула у дивовижний свт, де реальне тсно сплтаться з вигаданим цим породжу певну рвновагу. Ця гармоня  створю справжню красоту, яка, на мою думку, ма сили врятувати весь свт.

   Найтонше цю красоту, свом серцем, сприйма махонький допитливий хлопчик Льонька. Його свт це водночас  викохана в мрях надя така реальна ужасна смерть. В х оточенн Льоня помча найменший порух природи звук павутинки. Це вже тю красотою, що здатна милувати не тльки оч або слух, а й зазира глибше у саму душу.

  Отже, найкращ фарби це почуття людини, а природа це картина, що нби та павутинка сплтаться з душею людини, непереможним творнням справжньо краси.

Лилия
Спасибо огромное но нам нужно Всеволода Нестайко "Тородор из васюкивки"
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт