Допоможть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Напишть будь-ласка про що йдеться в

Допоможть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Напишть будь-ласка про що йдеться в повст Злочинц з паралельного свту!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Даю 34 бала

Задать свой вопрос
1 ответ
У Хрон важлива мся змнити соцальний устрй сво крани, щоб бльше не страждали н тварини, н люди.
Якщо Хроня особистсть, то тварини здебльшого вдображають людськ соцальн типаж: задиркуватий кт-бандит Рата, балакучий рекламними слоганами папуга-полтикан Фер, нтелгентна флологиня ввчарка Долл, звичайнснький обиватель хомяк Хомка та багато нших.
У кожного з цих геров свй вибр, своя толика своя мова, що вдалося авторц напрочуд вдало. Проте, наявнсть у книз для дтей величезно клькост сленгових слв та жаргонзмв збива з пантелику часто драту, оскльки замулю змст. Здесь можна зустрти сленг бюрократв, слова, як використовують маргнали, й т словесн конструкц та ептети, з якими так наполегливо воюють вчител та батьки. Нащо легтимзувати цю лексику спосб мислення через лтературу для дтей? Не розумю...
Багато у твор згадано рзномантних торгвельних марок, наявн культурн вдсилки, але ц згадки безсистемн, у них читач потопа, як в нформацйному смтт, це теж драту заважа читати. Так само заважають сприйняттю тексту полтичн мотиви: полтикою, мов радацю, просякнуте все життя.
Якщо под першо частини вдбуваються в умовно реальному свт, то вся друга це мандрвка Чорнобильською зоною. Хроня прагне знайти нформацю про свох родичв, а для того йому потрбно пройти випробування дйти до Припят, Покинутого М100, поговорити з людьми, як знали його батькв.
Ус намагання геров на щось вплинути завершуються нчим. Помира ввчарка Долл, знайшовши таки могилу свого хоть какого професора. Повертаться до клтки хомяк Хомка, обира сите життя несвободу, й втрача дар мови. Приста до злодв кт Рата. А папуга Фер вдлта в емграцю.
Цлком типов модел поведнки.
А Хроня його врний Рекс дуть у Чорнобильську зону.
Зона мфчне, фантасмагоричне мсце, де стикаються рзн часов пояси та свтоглядно-образн системи. Окрм рзномантних бандитських угруповань, у Зон героям зустрчаться Пляшкод, новтнй монстр, який харчуться пластиковими пляшками ма атомне серце, вн жалюгдний бридкий. Такий соб укранський горлум.
здесь й охоронц родового вогнища та памят Цур Выпекал, позитивн персонаж, як дуже полюбляють дивитися рекламу по телевзору, тобто, вже заражен негативним впливом цивлзац. ншим представником мфчного табору мудрий трьохсотрчний крук Гай, який розмовля мовою богословських книжок крилатими висловами, адаптованими до ситуац. А ще у крука мся вн бачив, де люди лишали ключ вд свох осель, если вижджали з Зони псля вибуху, тепер може пдказати, де шукати ключ, если хтось захоче повернутися.
Допомага Хрон бородань Джохар, представник нацонально нерусько меншини, цей соцальний мотив прописано дуже яскраво.
Кожен з геров шука сво мсце пд сонцем, а для цього потрбно зрозумти, звдки тво корен. Щоб допомогти зрозумти для себя, Цур Пек влаштовують Хрон та його друзям подорож у минуле, це естественно, що надал Хроня поста вже не як безрдний уткач з нтернату, а молодший з роду Полщукв.
Згодом виявляться, що нашийник Рекса дуже дорогий, коштв, отриманих з його продажу, вистачить на дорогу з Кива до Бердянська, де, можливо, ще мешкають рдн головного героя. Як виявилося, пошуки у Бердянську не завершуються.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Во сколько раз число атомов кислорода в земной коре больше числа

Химия.

Составить монолог от имени дневника двоечника 7-10 предложений

Русский язык.

Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

эссе на тему какое образование дается в каждой семье

Қазақ тiлi.

Put the verb in brackets into the Present Indefinite. 1The Volga ,

Английский язык.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт