СРОЧНО!!Твiр "Свiтова велич Шевченка"

Безотлагательно!!Твiр "Свiтова велич Шевченка"

Задать свой вопрос
1 ответ
Шевченко основателем ново укрансько лтератури родоначальником революцйно-демократичного напряму. Саме в його творчост повно розвинулися т начала, як стали провдними для передових укранських письменникв друго половини ХХ початку ХХ столть. Тенденц народност й реалзму були вже властив в значнй мр творчост попередникв Шевченка. Шевченко перший в укранськй лтератур виступив як стинно народний поет, твори якого з усю повнотою вдбили почуття й думки трудящих мас, х вковчн визвольн прагнення. 
    Попередники большого поета в укранськй лтератур в свох творах критикували окрем явища тогочасного життя, як-от: знущання помщикв з селян, хабарництво чиновникв. Шевченко ж виступив як грзний суддя обличитель усього самодержавно-крпосницького ладу, як непримиренний ворог помщикв царизму. У його творах змальований новий позитивний герой борець проти самодержавно-помщицького ладу, борець за щаст народу. 
    Творчсть большого народного поета занесла в нашу лтературу незнане багатство тем жанрв, прилучила до кращих досягнень свтово лтератури. 
    Шляхом Шевченка пшли найвидатнш передов укранськ письменники наступного часу Марко Вовчок, Панас Мирний, ван Франко, Павло Грабовський, Леся Укранка та н. 
     
    Роль Шевченка в розвитку укрансько лтературно мови. 
    Шевченко вдграв важливу сторичну роль у розвитку укрансько лтературно мови. Вн установив ту структуру укрансько лтературно мови, яка збереглась у всьому стотному як основа сучасно мови, тобто розвинув утвердив певний склад словника граматичний лад укрансько мови, як стали нормою зразком для письменникв, преси, театру тощо. 
    Попередники Шевченка в укранськй лтератур, починаючи з Котляревського. Використовували в свох творах живу народну укранську мову,  а також скарби усно народно творчост, але це використання було ще обмеженим, вдповдно до не досить широких тем лтературного стилю цих письменникв. Крм того, вони ще не позбулися далектних, вузькомсцевих елементв. 
    Норми укрансько лтературно мови, створен на народнй основ, отдала поезя Шевченка. Основн мовн джерела большой народний поет черпав з скарбв фольклору живо розмовно мови. Вн вдбрав вд загальнонародно мови все найбльш стотне яскраве розкрив у свой творчост багатство, гнучксть, красоту милозвучнсть укранського слова.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт