визначити основну думку Федька халамилника

Визначити основну думку Федька халамилника

Задать свой вопрос
2 ответа

ФЕДЬКО ХАЛАМИДНИК АНАЛЗ Федько халамидник сторя написання оповдання Винниченка та аналз твору наведен в цй статт. Федько халамидник аналз твору Тема Федько халамидник: показ люблячого, нжного, вдкритого серця дитини (Федько), яке протиставляться жорстокост дорослих, потворному злочинному суспльству, яке калчить маленьк життя маленьк душ. дея Федько халамидник: возвеличення чесност, незрадливост, почуття власно гдност, винахдливост (Федько) водночас засудження бешкетливост, схильност до нерозважливих вчинкв, показно вихованост, манрност, лицемрства, егозму (Толя). Жанр Федько халамидник: соцально-побутове оповдання. Спешим утепляться Ясные и теплые дутики по лучшим стоимостям! Скидка 30% Демоническая забава Новенькая забава, с живыми людьми, и глубокой системой прокачки Проблематика Федько халамидник любов нелюбовь; поряднсть лицемрство; благо злобно; моральний вибр (мж цлсним благородним моральним свтом бдняцько дитини пдступною, хитроумною, егостично-дворушницькою поведнкою малолтнього панича-негдника). Головн геро Федько халамидник: Федько, Толя, Стьопка, Льонька, Спрка, Гаврик, ван (батько Федька), ваниха. Композиця Федько халамидник Експозиця: знайомство з Федьком, його розбишацькою поведнкою, характером; взамостосунки халамидника з ншими хлопцями. Завязка: вирушення хлопцв на льодохд. Кульмнаця: сцена, в якй псля пригоди на рчц, коли Федько врятував хлопчика Толю, батьки тяжко карають н в чому не винного халамидника. Толя хоче перекласти свою провину на Федька той ще раз ряту його. Розвязка: погибель Федька сторя написання Федько-халамидник Оповдання В. Винниченка Федько-халамидник вперше опублковано в Лтературно-науковому вснику. Улюбленець клькох поколнь юних читачв то не злее укранських, оскльки оповдання перекладалося й на нш мови, Федько впевнено зайняв мсце поруч з Томом Сойром, Гаврошем, Пятнадцятирчним каптаном. Перше знайомство читачв з цим вдчайдухом вдбулося ще 1912 року, если оповдання про нього зявилося друком на сторнках кивсько газети Рада. Винни-ченков тод було тридцять два роки медлив вн далековато вд Украни у Франц. Як лтературний персонаж Федько-халамидник ма французьку прописку. Оповдання Федько-халамидник з багатьох поглядв твором автобографчним. Збереглися записан дружиною Винниченка спогади його матер, в яких детал, як знаходимо в оповданн. Наприклад, згадки про те, як Володимир тримав сусдських дтей трохи в терор (порвняйте з потехами Федька, який вда з для себя Соловя-Розбйника). Федькв батько працвник друкарн у отчизн Винниченкв друкарем був старший брат Володимира Та й довклля, змальоване письменником, дуже нагаду лисаветград часв його дитинства. Проте найголовнше, мабуть, те, що свому геров В. Винниченко вддав чимало власних рис

Джерело: https://dovidka.biz.ua/fedko-halamidnik-analiz/ Довдник цкавих фактв та корисних знань dovidka.biz.ua

У будь-якй кран свту, у кожного народу сну цла низка спльних загальнолюдських понять, таких як поряднсть, чеснсть, благородство. Ус ц категор закладаються в людину при народженн, , яка категоря буде домнувати в людин - залежить вд не само

У кожнй людин йде боротьба, дуже идентична на боротьбу двох вовкв. Один вовк - це зло: заздрсть, ревнощ, туга, егозм, амбц, брехня ... нший вовк - це добросердечно - мир, любов, надя, стина, доброта, врнсть ..

Ми звикли, що у казках щасливий кнець. На жаль, оповдання закнчилося трагчно, як це нередко бува в житт. Добрий порядний Федько помира. Така свтла душа гине у темному безжалостному свт, де панують т, хто ма грош, та не ма совст   серця. Помираючи, Федько у маренн все чогось допитувався у Тол. Можливо, вн питав у панича, чи бува не прокинулася в нього совсть, чи не розповв вн батькам, як усе було насправд.

Всм сподобався Федько - цей малий шибеник - смливий, дотепний, чесний, кришталево чистий, твердий правдивий, ладен взяти на для себя вину, аби захистити слабшого. хоч ма вн безлч вад недолкв, у нього чому вчитися не злее дтям, а й дорослим це головною думкою оповдання.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт