Охарактеризуте образ Украни у творчост Володимира Сосюри

Охарактеризуте образ Украни у творчост Володимира Сосюри

Задать свой вопрос
1 ответ
Обожай свй край, всю душу солов'ну серця жар йому вддай, написавши колись ц слова, Володимир Сосюра, мабуть, вже несли не розлучався з ними. Його життя творчсть вдбулися пд цим девзом. Поет палко любив свй рдний край, всього себе вддавав йому, а натомсть брав натхнення й силу, щоб творити псн солов'н задля Украни. Всм серцем свом любив поет Батьквщину, а своми длами вн не раз доводив вддансть й.

Володимир Сосюра все життя вилплював образ лричного героя, закоханого в землю, в кольори осен та неба. Поет создавав героя з чутливою душею, героя, в серц якого навки злилися образи кохано та втчизни: В тебе губи, брови тво, як у мо Вкрани, звертаться вн до мило у врш Бл акац будуть цвсти. В образ лричного героя неважко впзнати самого автора, його почуття. Створюючи образ вишнево Украни, поет писав:

Весняний сад, квтки барвист,
Псн пташин в вишин,
ти у сяйв весн.

Володимир Сосюра зображу Украну в зрках, у вербах, у квтц, у пташин, у хвилях Днпра, у тому вчному, що прийшло до нас крзь вки. Поет так майстерно зумв змалювати образ рдно крани, що вн, привабливий та яскравий, сам поста перед очима читача.

Завдяки пейзажним малюнкам, вдалим художнм знахдкам, поет просто переходить вд милування красотою рдного краю, вд нтимних переживань лричного героя до високих патротичних почуттв. Тому вдчуваються в поезях Сосюри любов до рдно земл, нтерес до замечательного минулого та вболвання за невдоме майбутн. Почуття вдданост рднй земл у поета особливо нжне водночас тривожне:

любов до сестри, до матер, до дружини,
багато любовй, та найдужча й найвища з усх,
Непогасна, як вчнсть, до для тебя моя Украно,
Що зростила мене в голубому розгон дорвейг...

Саме ця найдужча найвища любов создавала поез, бо в нй джерело натхнення. Саме ця любов у 1944 роц, в час, если укранськ земл було визволено на неб з'явилося довгождане сонце, в радсну мить перемоги загальнолюдського щастя створила врш Любть Украну свордний гмн рдному краю. У цй поез образ Украни створено за допомогою точних поетичних деталей, завдяки яким вона поста в уяв читача рельфно, чтко, наче на полотн. Ця поезя палкий заклик, звернений до кожного зокрема до всього укранського народу, а насамперед до молод, тому що доля держави завжди пов'язана з частью юного поколння. Отже, любмо Украну!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт