Написати переказ на тему "Людина - це неповторнсть"35 баллов

Написати переказ на тему "Людина - це неповторнсть"
35 баллов

Задать свой вопрос
1 ответ
Пд кожною могильною плитою свтова сторя". Як на мене, наше завдання не зруйнувати цей свт, а спробувати розбратись у ньому.

Якщо взяти пригорщу пску та добре роздивитися пд мкроскопом, то виявиться, що нема жодно пщинки, схожо на ншу. Краплини дощу, як на перший погляд повинн бути похожими, при детальному вивченн виявляються зовсм рзними. так можна перелчити все живе й неживе на земл, вд снжинок до зебр, вд листка на дерев до квтки, вд комахи до слона , нарешт, до людини. Все це ункальний витвр природи. Саме так, ми ункальний витвр. Розумте ункальний! Тобто неповторний по свой сут, за свою формою. Ми рзн: ми по-рзному сприймамо обставини життя, по-рзному на их реагумо. Ми можемо бути адекватними неадекватними, красивими некрасивими, розумними не дуже. Але те, що нас об'дну. Вс ми люди, а основною ознакою людини розумння всепрощення. нод нам здаться, що вс люди навколо нас неприязн, вони не подляють нашо точки зору, м не подобаться наш одяг, манера вести розмову тощо. Але ж озирнться! Вс ц люди це ми з вами.

Кожна людина неповторна! Тож давайте сприймати саме як явище неординарне, давайте пробачати одне одному, довряти. Давайте принаймн спробумо бути терпимшими, адже вс ми дти матнки-природи. У всх нас рзн почуття, емоц, не можна совершенно точно сказати, хто правий в тй чи ншй ситуац. Любмо одне 1-го, поважаймо. Нехай розквтнуть ус наш таланти, нехай кожна людина зрозум, що завдання життя не в тому, щоб бути на сторон бльшост, а в тому, щоб жити згдно з внутршнм законом, законом справжньо людини.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт