Перескажите Енеду,очень кратко,срочно)

Перескажите Енеду,очень коротко,срочно)

Задать свой вопрос
1 ответ

Псля знищення Тро греками, Еней тка з ватагою троянцв морем. Юнона, яка ненавидла Енея, попросила господа втрв Еола, щоб той пдняв бурю потопив троянцв. Але Еней дав Нптунов хабаря буря стихла. Псля тривалих поневрянь троянц дсталися Карфагена, де правила Ддона. Цариця закохалася в Енея вн прогостював у не два роки, забувши про сво призначення будвництво Риму. Псля того, як Меркурй нагадав йому про це, Еней з троянцями вноч втк з Карфагену, а Ддона з пламенея для себя спалила.

Псля цього троянц прибули до Сицил, де управляв цар Ацест. Там Еней виршив влаштувати поминки по свому батьку, Анхзу. Поки троянц бенкетували, троянськ жнки, намовлен служницею Юнони, пдпалили Енев човни. Але Еней попросив дощу у богв, це врятувало частину кораблв. Коли Еней лг спати, його батько Анхз приснився йому попросив сина навдати його в пекл.Дал троянц прибули до Кумсько земл. Вщунка Сивлла, за хабар богу сонця Фебов подарунки соб, провела Енея до чистилища. Там Еней бачив Ддону та зустрвся з батьком, який напророчив йому могутнсть.

Псля цього троянц прибули на острв де верховодив цар Латин. По дороз туди троянц малюсенько не потрапили на острв злобно королев Цирце, але Еол вдвернув бду. Проввши розвдку, Еней дзнаться, що люди здесь говорять латиною. Тод троянц, скориставшись "Пярською граматикою" вивчають латину за тиждень. Пдкуплений подарунками Енея, Латин хоче вддати за нього замж свою дочку Лавиню. Наречений Лавин, Турн, ображений цим оголошу латинам та Енею вйну.

Щоб перемогти Турна, Еней обднуться з аркадянами, як теж ворогами латин. Отдал вдбуваться серя протистоянь, у як интенсивно втручаються боги та богин, особливо Юнона та Венера.

В итог Еней перемага вбива Турна. Так справджуться вщування за яким Еней повинен перемогти та стати засновником держави в Рим.

Ольга
Очень коротко не получиться текст слишком большой
Stefanija Kladovaja
Большое спасибо)
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт