Який злочин скола Нора у твор Ляльковий дм, як були мотиви

Який злочин скола Нора у твор Ляльковий дм, як були мотиви цього злочину?

Задать свой вопрос
1 ответ
Чоловк Нори, Торвальд, захворв через нервову ситуацю банально нестач коштв на прожиття, вдсутнсть благородно роботи за спецальнстю. Хвороба точно не вказана, однак вдомо, що лкар порекомендував вдпочинок на иностранному курорт, надто дорогий для смейного бюджету.
Оскльки герой - чесний та принциповий банковий спвробтник зна вс тонкощ економчних справ, вн одразу ж заперечив пропозицю дружини позичити на деякий час необхдн кошти, добре розумючи, ЯК вдсотки на их набнажимать.
Норин батько на той час також хворв, але хрончно майже безнадйно на одужання, тому няк не мг допомогти подружжю, тому героня на свй ужас ризик оформила позику тамно, а в документах пдробила батькв пдпис(проводити таку операцю вд свого мен не могла через соцальне становище). Це, власне, злочин. Пдробку юр.спвробтник помтив одразу через невдповднсть у датах: батько помер 29 вересня, а на вексел стоть 2 жовтня.
Мотивом була любов до чоловка, бажання всма методами зберегти його здоров'я(що й вдалося за сюжетом).
Окрема розмова про те, як вона виплачувала борг та як вдреагував Торвальд псля майже 8 рокв незнання вс сут оборудки(йому Нора объяснила дескать батько вдписав нам такий заповт, ну логчно, що про позику змовчала).

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт