Джим Гокнс - Головний персонаж роману "Острв Скарбв" треба твр зробити

Джим Гокнс - Головний персонаж роману "Острв Скарбв"
треба твр зробити на цю тему, даю вс бали

Задать свой вопрос
1 ответ

Безперечно, головним гером вдомого пригодницького роману Р. Ственсона Острв скарбв Джим Хокнс. Саме вд мен цього смливого юнака ведеться оповдь у твор, саме завдяки йому под в роман розвиваються стрмко непередбачувано, саме завдяки Джиму твр Р. Ственсона ста цкавим захоплюючим. На мй погляд, незважаючи на свй юний вк, Джим Хокнс волод багатьма позитивними рисами може бути для нас зразком справжнього героя.


Джим Хокнс син власникв трактиру Адмрал Бенбоу, який випадково виявляться втягнутим у небезпечну захоплюючу сторю. В руки Джима потрапля карта острова, на якому каптан Флнт заховав дивовижн скарби. Вже з перших сторнок твору ми спостергамо за юнаком бачимо його як благородну вдважну людину. Вн дуже боться не хоче йти до скринь Блл Бонса, але в той же час хлопець няк не може у важку хвилину кинути свою матр. Врешт решт вони беруть там злее те, що належить особисто м, а до золота навть не торкаються.


надал, коли Хокнс потрапля на шхуну Еспаньйола, а потм опиняться на полуостров скарбв, вн веде себе як гдна людина. Знову ж випадково Джим дзнаться про те, що команда шхуни майже повнстю складаться з пратв що ц прати мають намр розправитися с друзями заволодти картою. Не вагаючись, вн переда цю новину свом друзям доктору Лвс, каптану смолену сквайру Трелон. Свом повдомленням юнак ряту не тльки сво життя, а й життя свох товаришв.


Вже на полуостров Джим Хокнс заводить знайомство з колишнм пратом за мям Бен Ганн, що вже довгий час знаходився на цьому невеличкому клаптику суш. Вн прагне допомагати новим друзям, природженим джентльменам, а не джентльменам удач. Джим не вдштовху цю людину не вдмовляться вд його допомоги, бо врить у те, що Бен Ганн змнився. У заставу сво дружби колишнй прат розповда новим товаришам, як на остров вдшукати човен. З цим приходить Хокнс у гарнзон до свох друзв, як органзували у вйськовому форт защиту вд пратв з шхуни. Юнак стриму сво слово, яке вн дав Гану Бенну: А тепер можеш ти, Джиме, сказав вн, як ранше мцно тримаючи мене за руку. Послухай, Джиме, а якщо ти побачиш Сльвера, ти не зрадиш йому Бена Ганна? Навть якщо для тебя привяжуть до хвоста бешеного коня, не видаси? Хокнс, незважаючи н на що, до кнця усх пригод зберга тамницю ц людини, тим самим рятуючи Гану життя.


Нарвн з дорослими хлопчик витриму напор пратв у гарнзон: Я схопив з штабеля кортик. Хтось нший, теж хапаючи кортика, рзонув м мене по суглобах пальцв, але я навть не вдчув болю. А псля цього, зовсм один, юнак пробираться на Еспаньйолу сам захоплю шхуну. Для цього Джиму доводиться битися з боцманом Гендсе навть вбити його: Мо пстолети вистрлили випали у мене з рук. Але вони впали не одн: з приглушеним криком боцман випустив ванти вниз головою полетв прямо у воду . Псля перемоги Джим знову ж сам вдводить корабель в невелику бухту хова судно вд глаз пратв.



Тльки-но врятувавши шхуну, Джим Хокнс вдразу зустрчаться з ншим випробуванням. В гарнзон вн опиняться в руках пратв. Та юнак не втрача холоднокровност поводиться с почуттям власно гдност. Джим навть не уявля, що його зрадили друз, не врить жодному слову пратв. Вдповдаючи на питання, як ставив до нього Сльвер, вн злее намагаться дзнатися, що ж насправд сталося з його товаришами думки не ма м зрадити. Робть з мною що хочете, мен все одно. З тих пр як я зустрвся з вами, я звик дивитися смерт в обличчя . А если зясовуться, що пратська карта бита Джон Сльвер просить у хлопчика допомоги, той вчиня добропорядочно не вдмовля свому ворогов: Я був вражений. За яку жалюгдну соломинку хапаться вн, старий прат, отаман! Я зроблю все, що можу, сказав я.



, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт