Допоможть написати твр!!"Яку роль ма наука в нашому житт"

Допоможть написати твр!!
"Яку роль ма наука в нашому житт"

Задать свой вопрос
1 ответ
Важко заперечити важливе значення освти й науки в розвитку суспльства. Усе, що оточу нас реч, технка, предмети повсякденного вжитку, результатом наукових винаходв, сумлнно прац й натхнення багатьох людей. Ми також можемо стати ученими, фахвцями завдяки здобутй освт. Тож зрозумлою необхднсть знань для подальшого прогресу людства. 

Нема жодно сторони людського життя, яка б не базувалася на ранше набутих, а тепер старанно збережених знаннях. Науково-технчний прогрес, розвиток рзних галузей промисловост, виробництво рзних продуктв... Однак не можна вважати, що науков вдкриття та знання мають вплив лише на матеральну сторону нашого снування. Так, культурне життя було б також неможливим без знань та наукового поступу.Ми не знали б, що таке яксна художня фотографя, якби не був винайдений фотоапарат, не дивилися б прекрасних кнострчок, якби колись не з'появилась перша кнокамера. Та й сучасн дяч мистецтва не мали б чого вдосконалювати та поглиблювати, якби не знання, закладен хнми попередниками у фундамент певного виду мистецтва. Н, таке уявити неможливо, а це ж тльки поверховий огляд того, на що б перетворилося наше снування без розвитку культури. 

Науков вдкриття та винаходи роблять людину ерудованою, розширюють свтогляд, змушують по-новому подивитися не тльки на певну делему, а й узагал на свт. У зв'язку з цим доречно згадати п'су Бертольда Брехта "Життя Галлея", де головний герой дослджу поясню причини й особливост руху планет. Це дуже цнне для науки вдкриття, однак влада засуджу Галлея на погибель. Чому? Темн неосвчен талйц починають цкавитися цю "небезпечною" теорю, бунтувати проти насаджуваних церквою забобонв. Робимо висновок: знання не "мертвий вантаж" для пам'ят, вони здатн змнити наше уявлення про свт. 
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт