ДАЮ 40 БАЛЛОВ! Твр-роздум про мсце уяви, фантаз, романтичност сучасно людини!

ДАЮ 40 БАЛЛОВ! Твр-роздум про мсце уяви, фантаз, романтичност сучасно людини!

Задать свой вопрос
1 ответ
Як тяжк часи сучасност. В них нема мсця свтлим та щирим почуттям,мрям,фантазям. Але ж це так потрбн реч. Особливо сразу,если ми живемо у свт,де нкому нчого не потрбно,де байдужсть та гордсть переважа кохання та дружбу. Зараз мр,це диний шанс вдрватись вд срих буднв та прожити хвилини насолоди без наркотичних забов,алкоголю чи тютюну.
Я вважаю,що в душ кожного повинена бути поличка з мрям,куточок фантазй та пилинка романтичност. Ранше була поширена думка,що Земля стоть на трьох слонах,а життя на трьох колонах:мр,кохання,дружба. Люди не стали придлять увагу свом фантазям. Вони зовсм не стали уявляти чудов реч. А про романтику вс забули.. А згадайте,як ми були дтьми. Ми фантазували свт здавався яскравшим. Ми даровали ромашки та вддавали останн цукерки дорогй людин. На жалко,подорослшавши ми забули про вс ц на перший погляд дрбниц. Але даремно,адже саме так дрбниц не дають художникам,поетам,письменникам зануритись у буденнсть. Ми повинн фантазувати! Без уяви люди стають похмурими та байдужими. А без романтики зника те найсвтлше почуття кохання.
Ми,люди сучасност,забули про дрбниц,як наповнюють наше життя сенсом. Ми втрачене поколння. Проте все ж в наших силах змнити цей свт. Мрй,фантазуй,роби шален реч. Не забувай,що все в твох руках!
Якось так,будеш дивитись чи помилки,бо писала швидко
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт