Твр Що таке герозм

Твр Що таке герозм

Задать свой вопрос
2 ответа
 ГЕРОЙ це людина, що вчинила герочний вчинок чи можливо навть завдяки свом дям стала уособленням де визволення, це людина вчинками яко пишаються та ставлять в приклад нащадкам. й нше визначення герозму сну нстинкт самозбереження ндивда, а геройство це нстинкт самозбереження суспльства, проте таке визначення прийнятне щодо фзичного збереження представникв спльноти. Саме тому вчинок Олександра Матросова подвигом, а захист денно виручки вд грабжникв продавчинею цною власного життя звичайною дурстю. Бо як найбльшою цннстю морально здорового суспльства життя кожно окремо людини. Саме тому вважаться герозмом добровльна пожертва 1-го представника суспльства задля порятунку життв нших людей. Проте несли ризик власним життям одн особи, що наража на небезпеку нших представникв спльноти чи то пожертва життя заради будь-яких матеральних цнностей. 

Щодо самопожертви у вигляд самогубства в мя цнностей духовних ?

ЯЯ знаю немало прикладв з стор, если люди ЖИЛИ в мя духовних цнностей. Самим яскравим, як на мене, Йоганн Себастьян Бах, який живой бльш нж скромним життям, щоб прогодувати чисельну смю (а це 4 дтей вд першого шлюбу та 13 вд иного), працював органстом у собор, пдробляв музикою на весллях та похованнях, Создавав. Це сьогодн його мя вдомим, вн всесвтньо визнаний класик. А в час свого життя його знали як визначного музиканта-вртуоза та як батька (!!!) видатних композиторв Карла Флпа Емманула та Йоганна Християна, котрий час вд часу змнював наймача-роботодавця (з котрими постйно конфлктував) й вдповдно м100 проживання. Бльше того, визнання прийшло до Баха, як композитора злее через столття псля його смерт. Бльшсть написаних ним творв було навть неможливо виконати на нструментах його епохи через технчну недосконалсть, й навть у клаврне виконання вн внс цлу низку технчних змн. Тому Йоганн Себастьян записуючи власн композиц не завжди сподвався х почути. Та звання героя, як на мене, варто надати саме його дружин Анн Магдален Вльке, котра будучи обдарованою спвачкою, перетворила власне життя у пдестал талантов чоловка. Попри народження виховання чисельних дтей, побуту позбавленого сучасних вигод вона багато допомагала слпнучому чоловку в бот записувала надиктован Йоганном твори, для чого й довелося вивчити верховодила гармон та полфон, (а це всього лише щось на кшталт вищо математики). 

Певне? тому ЯЯ не розумю сенсу у самогубств  в мя духовних цнностей чи то гибел у знак протесту проти знищення тих цнностей. Бо як для життя духовного потрбн його нос жив люди. А назвати самогубство геройством, то вибачте мен, та до такового спроможна дйти злее людина з неабияк понвеченим радянською пропагандою свтоглядом та мораллю. (Бо саме радянською пропагандою були називан героями наобум знищенн солдати на полях бою у 1941-42 рр., а головним гером донин маршал, що кидав на неминучу погибель найбльше бйцв та легковажно наказывав смертю тих, що не справилися з такою задачею.) це не враховуючи, що ми живемо у християнському суспльств де думка про самогубство та самогубцв вдома. 

ЯЯ не розумю, ЯК в Олекс Грнику можна бачити героя Жертву радянського ладу, що не змирилася з знищенням укрансько духовност ТАК. Особистсть, котра усвдомлювала планомрне знищення укрансько мови правлячою владою ТАК. Людину, що не спромоглася знайти ншого шляху в тих обставинах ТАК.

Проте аж няк не героя бо ЯЯ не спроможуся виховувати дтей ставлячи м в приклад вчинок Грника. ЯЯ не виховуватиму х у дус: Стань гером кинься пд колеса президентського кортежу з синьо-жовтим прапором в руках. Бо як вчинками геров пишаються, х ставлять у приклад, а здесь 

Примтно, що у  Бандери та Шухевича ниншня влада вдбрала звання геров а в х то дях якраз був сенс, х можна й потрбно ставити в приклад нащадкам вони боролися ЗА незалежнсть Украни й проти радянського ладу пд час - свтово. Кумедно, та не розумти цього можуть хба злее вкрай обмежен люди бо як цей факт давно визнаний сториками й росйськими в тому числ. Бльше того, на територ само Рос, на козачому Дон, прихд вйськ Вермахту став причиною громадянсько вйни. Сформований на при кнц 42-го року полковником Сергм Павловим -й Донський козацький полк приймав участь у боях на боц Вермахту. Пд Ростовом плч оплч з бйцями Вермахту воював XVII-й козачий полк пд орудою вйськового старшини Бударна. Вони були на боц нмцв, та для их було головним проти радянсько влади, а вдтак, нажаль, й проти росйського солдата. Однак, так под замовчувалися радянською пропагандою невигдно було оприлюднювати факти насильницького утримання влади радянською верхвкою над цлим народом. Та документи де пдтверджен висловлювання самого Стална про те, що росйський люд пд час Втчизняно вйни боровся не за радянську владу, а за самозбереження й власну землю.
Хто такий герой?Це людина? Н, це особистсть, нацоналст, .т.д. В мому уявден геро зустрчаються кругом, у творах Т.Шевченка, Л. Толстого навть у тепершнй час." Небесна сотня", так ми називамо людей, громадянин як заплатили велику цну за нашу свободу. Ц люди йшли на погибель, тому що вони врили в свтле майбутн сво держави. Ми повин жити так,щоб бути гдними памят геров наших минулих часв. Слава Укран!!!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
задание экономиоти Рассмотри ситуацию: человек живёт на Крайнем Се-вере. С помощью каких

Экономика.

Человек живет на Крайнем Севере. С помощью каких благ удовлетворяются потребности

Экономика.

там лежат три яйца.у дома рос клен.Это гнездо сойки.на клёне гнездо

Русский язык.

Тыныштық күйіндегі карусель 35 с-та 3,0 рад/с бұрыштық жылдамдықпен үдей қозғалады.

Разные вопросы.

Сочинение на тему "Русский язык не сможет умереть!"

Математика.

Приветствую! Меня зовут Станислав, я представляю компанию under.site. Хотел бы предложить интересное решение

Разные вопросы.

Масса трёх одинаковых пакетов чая 180г чему равна масса

Математика.

Газообразный аммиак объёмом 2.24 л (н.у.) был полностью поглощён 14.68 мл

Химия.

Упражнение 2 Выпишите глаголы и вставьте пропущенные буквы

Русский язык.

Радиус окружности, описанной около равностороннего треугольника, равен 6. Найдите сторону треугольника

Геометрия.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт