Написати твр-роздум на тему ,, Моральн чесноти у повст 039;039; (

Написати твр-роздум на тему ,, Моральн чесноти у повст '' ( Повсть ,, Шпага Славка Беркути '')!!!*

Задать свой вопрос
1 ответ

Моральн чесноти займають надзвичайно важливе мсце в житт всього людства. Без моральних чеснот людське суспльство просто перетворилося б у спвтовариство тварин, де кожен сам за для себя нехту правами ншого. Саме наявнсть моральних чеснот вдрзня людину вд тварини робить людину найуспшншою серед усх жизнестойких на Земл стот. сну безлч прикладв демонстрац моральних чеснот в лтератур багато письменникв були зацкавлен в тому, щоб показати або прорекламувати власне розумння того, якою виновата бути людина, як вона повинна вести для себя в тих чи нших ситуацях.

Звичайно, такою людиною вважав для себя Михайло Коцюбинський, який написав вдомий твр Дорогою цною. В центр цього твору вдносини мж Остапом Соломю та х пригоди. Ц люди володли високими моральними чеснотами, а тому зважилися не терпти приниження з боку панв, а просто змнити мсце свого проживання, вткши з тих територй, на яких вони жили. Природно, що на новенькому мсц м довелося дуже непросто. Пд час втеч Остап був поранений саме в цей момент сво висок моральн чесноти показала Соломя. Вона змогла достатньою мрою добре доглядати за Остапом, а коли його викрали виршила допомогти свому коханому вона пдмовила ншу людину, щоб вн допомг Солом, псля чого Остап був врятований. На жаль, пд час цього порятунку Соломя загинула сама. Сво моральн чесноти Остап змг проявити виключно псля загибел двчини, коли вдвдував мсце, де вона загинула згадував .

Якщо говорити особисто про мене, то для мене, як для геров твору Михайла Коцюбинського, врнсть по вдношенню до свох близьких людей високою моральною чеснотою. Я переконаний, що не можна зраджувати кидати тих, з ким для тебя багато чого повязу. Не можна просто так взяти викинути з голови з сво свдомост свох близьких, родичв друзв. Я думаю, що потрбно памятати про те, як багато ви пройшли разом, як важко для вас бувало як важлив ц люди для для тебя були. Якщо таке розумння буде присутн, то, звичайно, ви нколи не перестане бути врним по вдношенню до свох самим близьких людей. Втм, будучи демократичним толерантним до всх, хто мене оточу, я вважаю, що люди мають право видляти для для себя нш моральн чесноти.

Можна вдзначити, що геро твору Михайла Коцюбинського мали ту ж моральну чесноту, яку вважаю важливою я. Я вважаю, що надзвичайно важливо бути врним по вдношенню до свох близьких людей, важливо х поважати приходити м на допомогу навть в самих складних екстремальних життвих ситуацях.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт