твр на тему толика украни та толика укранцв за твором багрового

Твр на тему толика украни та толика укранцв за твором багрового тигролови

Задать свой вопрос
1 ответ
сторична тема в нашй лтератур це незабутн сторнки укрансько стор. Письменники Украни у рзн часи епохи оспвували сторичн под, х геров мужнх укранських ватажкв.

У роман . Багрового "Тигролови" реалстично описано под часв сталнщини, бо самому письменников довелося пережити насильницьку колективзацю, голодомор, репрес. Письменников поталанило вн вирвався з сталнського чистилища, опинився в емграц. . Багряний вважав свом обов'язком розповсти всьому свтов правду про цей час.

Роман багато в чому автобографчним. У ньому розповдаться про долю лричного героя, який перемага сталнську систему. Пригоди головного героя Григоря Многогршного вд втеч з "ешелону смерт", що мчав до ГУЛАГу, до життя в укранськй отчизн Сркв це правдиве зображення жахливих буднв ув'язнених у сталнських концтаборах, на засланн, тягостного життя укранцв на Дальнему Сход.

Письменник показу, як "енкаведисти" знущалися з патротв, як обожали свй край, свй народ, його волелюбний дух, як сам були людьми мужнми волелюбними. Особливо вража свою злобною мощью майор НКВС Медвин бервський кат, який не одному укранському патротов "вправляв мозки". Цей майор-садист виламував ребра, вивертав суглоби, морив голодом, аби лише окрестили його "справжнм чекстом".

Але там, у тайз, Григорй зустрв також щирих мужнх свох землякв-укранцв отчизну тигроловв Сркв. Колись ця родина втекла вд злиднв збудувала соб в тайз нову, славну вльну Украну. У суворому далекосхдному краю укранц давали свом поселенням назви тих мст або сл, звдки сам були родом. Вони збергали ус звича, традиц, побут. Григорй вдчув себе в цй отчизн, нби в рдному крав.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт