твр на тему "Космчн пригоди"

Твр на тему "Космчн пригоди"

Задать свой вопрос
1 ответ
Сьогодн в мене був дуже важкий денек, контрольн роботи, багато домашнх справ. На щастя, диним, що мене вдволкло вд заморочек - моя нова книга, про хлопчика, який з його друзями подорожував космосом. Нарешт прийшли вихдн, я весь денек читала цю цкаву книгу. Але вже настав час засинати, тому я, полишивши мою улюблену книжку на стол, поринула у крану сновиднь.
Я заснула одразу. одразу ж я побачила дивний сон: я з свою подружкою Марю стали учнями школи майбутнх астронавтв! Нас вчили усьому, що може знадобитися майбутнм космонавтам. ось, настав час, если нам потрбно було летти у вдкритий космос.
Вранц нас проводжали багато людей, вчител перевряли наш захисн костюми, технологи перевряли обладнання.
Ми зайшли до найкращого космчного корабля, який називався "Пвдень-1". Ось  ми одягли навушники, нспектори почали рахувати час до вдльоту. Три, два, один! Ми полетли!
Через вкно люмнатора ми розглядали зрки, планети, як були надзвичайно большими. Ми з Марю насолоджувались кожною хвилиною.
Але раптом щось вдарило у лвий бк корабля.
- Це космчн прати! - вигукнула моя подруга.
Я зрозумла, що треба щось робити. Бравши руль, я рзко повернула на право  та сховалася за невдомою планетою. На щастя, наш вороги нас не помтили.  Ми обнялися з Марю, щаслив ми виршили повернутися на Землю.
Це був найкращий сон, який я бачила у свому житт. А також, я замислилася про майбутню професю, яка обов'язково буде пов'язана з космосом.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт