твр роздум на тему чому потрбно захищати пташок узимку

Твр роздум на тему чому потрбно захищати пташок узимку

Задать свой вопрос
1 ответ
Сьогодн йшла з школи почула як малеча питала у дорослих, навщо потрбно захищати пташок зимою.
Питання було запитано з риторичним нахилом,як мен здалося, тому що кожен з людей зна, що ми частина природи, як повинн пдтримувати один 1-го, особливо тварин та пташок. Жнка, до яко було поставлено запитання про пташок, здивувала мене до глибини душ,як можно було сказати махоньким дтям :"Можно пташок взагал не захищати, сам за для себя потурбуються!"
Псля вдповд, на мй погляд, дуже байдужо жночки,я почала думати про те, що в нашому свт, як це було не примно, але люди, як не допомагають пташкам. Але чому? Можливо, тому що, у людей не ма часу, або грошей, можливо бажання. Насправд, це ужасно, усвдомлювати, що люди, як нас оточують так зл та неприхильн до корисних до добрих справ.
Пташки- це свобода, символ людей, яких ми люди повинн обергати. Особливо в зимку ми повинн х захищати, адже зима свирепа та холодна пора року. Тому, ми повинн дарувати тепло птицям.
Отже, я мыслю, що обов'язок людей пдтримувати все живе на планет, особливо пташок - знак натхнення, над на свтле майбутн!
Будь ласка,якщо у вас хвилинка вльного часу, зробть кормушки та насипте птицям ж, робть добр справи! Я впевнена, псля тако справи, птиц для вас будуть дякувати!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт