для чого потрбно ходити до школи твр роздум

для чого потрбно ходити до школи твр роздум

Задать свой вопрос
1 ответ
Наше життя можна порвняти з будинком. Якщо його база буде слабою, то й весь дм може рухнути. Ось ця база - школа. Тому дуже важливо не злее ходити до школи, але й здобувати там знання. 

По-перше, гарне навчання може подарувати тоб велику славу та успх, як, звичайно, здобуваються якимось вкладом у сторю свого народу. Яскравим прикладом мох слв життвий шлях ван Франка. Письменник вчився наполегливо та з натхненням. Говорять, що вану достатньо було злее раз уважно прослухати урок, як вн мг удобно дослвно повторити слова вчителя. саме ця любов до знань згодом зробила сина коваля велетня  укрансько лтератури. 

По-приятеле, навчання може вдкрити тво прихован здбност, позволить самореалзуватися у майбутньому. Прикладом може стати досвд з життя. Мй батько до 5 класу зовсм не вчився. Двйки були нормою. Та псля обцянки батькв купити йому машинку, про яку вн мряв, якщо вн буде добре вчитися, взявся за голову. що ви думате? У нього виявилася феноменальна пам'ять. Вн мг прочитати злее два рази врш розповсти його напам'ять. Сразу працю юристом, де интенсивно використову сво здбност. 

Отже, навчання важливо тим, що воно може надати тоб славу, вдкрити тво прихован здбност. 
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт