Допоможть написати твр роздум куди ж дваються укранц

Допоможть написати твр роздум куди ж дваються укранц

Задать свой вопрос
1 ответ
Сильний дух укранського народу
Ми вже неодноразово переконумося, що укранський народ сильний, витривалий, колоритний, щирий та талановитий. Хоч много випало нещастя на нього, вн живой продовжував сво снування, адже тльки люди, як мають укранський дух, дйсно мцн душею.
Люд Украни пережив так страшн под, як Колвщина, Палвщина, битву пд Берестечком та багато нших заворушень, як тльки закаляли нацю. Варто згадати масов репрес, як все одно не зламали сильн душ. Голодомор знищив багатьох, але ми дос одна наця. Значною подю для всх стала перемога у Великй Втчизнянй вйн, що довела силу незламнсть суспльства. Головну роль в так мит грали письменники, як окрилювали люд, вдволкали його вд проблем та труднощв. саме завдяки цьому ми не зникли. У нас традиц, культура, мфи та багато нформац вд предкв. Ми можемо зватися народом, так як у нас мова, ми живемо в однй кран Укран. А з 24 серпня 1991 року ми можемо зватися незалежними та вльними громадянами крани. не було б цього життя, якби не люд, який робив повстання, хотв, аби ми сразу жили у щасливй кран.
Франко, Шевченко, Укранка ц письменники як зор свтили народу. Вчний революцонер писав гмн для народу Франко. Бортеся поборетевдчайдушно голосив Шевченко. Повстанем, бо душа повстане свдчила Леся Укранка. Люд жив, адже у нього були мотиватори. Так само й сразу. Ми создаваемо, працюмо, живемо, адже в кожного з нас люди, як спонукають ставати кращими. Лтература та культура не вмре, поки люд.
Ми мамо врити в себе. Люд ма неписане управляло: ми дина смя, з спльними неуввязками, турботами, щастям, яке повинн роздляти. Без щоденно пдтримки вижити неможливо. Укранський люд вважаться найдобршим та найдружншим ще з давнх-давен. цю цннсть, цю дею треба нести з поколння в поколння
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт