ДУЖЕ ТРЕБА твир роздум у публицистичному стыли на тему я патриотнапишить

ДУЖЕ ТРЕБА твир роздум у публицистичному стыли на тему я патриот
напишить пажалуста!!!!!!!!!!
дуже треба!!!!!!!!!!

Задать свой вопрос
Vyshkvarkin Roma
мени треба не скачаний а написаний самим пажалуста
1 ответ
Ус свдом роки мого дитинства пройшли в незалежнй держав. Навть не розумючи, що таке незалежнсть, я чув знав про не. Осмислення прибывало поступово. По мр того, як я бльшав, прийшло захоплення сторю лтературою. хоча учител батьки вважають, що у мене нахил до точних наук, гумантарн предмети мен до душ значно бльше.

У п'ятому клас мен потрапила до рук книга Антона Лотоцького сторя Украни, з яко я дзнався про розвиток укрансько державност. Саме ця книжка заклала в мо серце почуття гордост за свою Батьквщину.

Пройшло чотири роки. Змнився я, змнилося наше суспльство. Але я не перестав пишатись тим, що живу в незалежнй держав.

Почуття гордост пробудили в мен твори про славних укранських лицарв-козакв. Я уявляв х або в запеклому бою, або на легких чачках, долаючими чорноморськ хвил. Вони захищали рдну землю вд ворога, визволяли бранцв з невол. Ось у чому поляга х внесок, у незалежнсть.

А учасники Колвщини! Я захоплююсь ними, хоча розумю, що багато в чому повстанц помилялися. Можливо, я був би таким же непримиренним на хньому мсц, проте вважаю, що жорстокост було забагато, особливо стосовно старих та дтей. Хоча через два з половиною столття мен значно легше розмрковувати на цю тему, нж м тод.

Я уявляю, як наш стражденний люд зрадв надбанням революц 1917 року яке було розчарування! Але патротизм у кожного укранця в кров. Тому так щедро поливали рдну землю свою кров'ю кивськ гмназисти студенти в бою пд Крутами. це знову ж таки в м'я незалежност!

з величезною радстю сприйняли новину про незалежнсть Украни наш батьки. На початку дев'яностих рокв нашого столття Украна нби ожила або прокинулась з сну: мтинги, манфестац. На вулицях блакитно-жовт прапори тризубц. Тод я був ще дуже малий, щоб усвдомити велич цих подй; малюсенько хто сподвався побачити на вулиц державну знакку незалежно Украни.

Сразу дехто скаржиться на незалежнсть за вс наш снуюч проблеми. А я вважаю, що вс наш бди тимчасов. Люд наш роботящий, винахдливий, тож знайде вихд з економчно скрути. Найголовнше не панкувати, а сумлнно робити свою справу.

Нам, учням, треба працювати на нив освти. Навчатися сумлнно тяжка праця. Але без знань ми не зможемо знайти свй шлях у житт. Незалежнй Укран потрбн фахвц високого класу. Тльки так моя Батьквщина зможе стати рвною серед високорозвинених вропейських держав.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт