Кого я назвав справжнм укранцем?

Кого я назвав справжнм укранцем?

Задать свой вопрос
1 ответ
Я желаю обговорити з вами меркло Украна для укранцв. Особисто я його повнстю пдтримую. Але надзвичайно важливо обумовити, кого слд вважати укранцем. На мою думку, кровна спордненсть здесь не виновата вдгравати особливо рол. ось чому. 

Так люди, як Олесь Бузина, Вадим Колеснченко, Олександр Чаленко етнчн укранц. Але плюндрують усе укранське, цураються забороняють його. Так, пан Чаленко малюсенько не на кожному ток-шоу заявля, що його праотцы розмовляли на малороссийском наречии, а вн русский человек, дине, що його цкавить, це русский мир. З ншого боку, Вталй Портнков (врей), Вахтанг Кпан (грузин), Мустафа Найм (пуштун), не забуваючи про сво сторичне корння, роблять для Украни все, що в хнх мощах. Ц журнальчиксти вивчили укранську мову говорять нею, хоча могли б цього не робити, адже, погодьтеся, це няк не вплинуло б на хню професйну карру. 

Я переконаний, що слово укранець ма позначати людину, яка поважа Украну, сторю та традиц, повязу себе свою долю з Украною. неважливо, яко вона нацональност, кольору шкри чи вросповдання. Значення ма тльки те, ким людина себе усвдомлю

Згадамо нашу сторю. Серед козакв були люди яких завгодно нацональностей (так само, як в сучаснй Укран). Головне щоб був хорошим воном, дотримувався верховодил приходив на помч братчикам в скрутну хвилину. Итог козацтво було одним з найсильнших вйськових формувань свого часу. Чому б не використати цей досвд не створити сильну Украну сьогодн? Чи й отдал будемо нкубатором для недорого рабсили в вропу, США Росю? 

Та взагал чи може хоч один люд у свт похизуватися тим, що його становлення проходило в повнй золяц вд нших? На сьогодншнй день майже непереопиленими залишаються хба що сландц та жител Уельсу. В нших випадках 40-60% етнчно чистоти вважаться дуже превосходным показником. То чи можемо ми вдмовити грекам, вреям, татарам, врменам т.д. в приналежност до народу Украни? Адже представники цих людв споконвкв жили на укранських землях. 

Особисто за вами я кровно-спордненого радикалзму не помчав. Проте помчав за деякими вашими однопартйцями. Зокрема за Андрм ллнком, частим гостем рзних полтичних програм. 

Я хотв би звернутися до вас як до лдера Свободи зробити все вд для себя залежне, щоб не дати юнацькому максималзму деяких ваших колег зграти проти вас. Навщо щораз давати привд рзним нкчемам, типу Чечетова або Колеснченка, звинувати нацоналств у фашизм, антисемтизм т.д.? Навщо формувати уявлення у людей, що нацоналзм це суть деструкця негатив? Навщо взагал ставити пд удар укранську нацональну дею, яка так за останн 300 рокв втоптана в багно? 

На сход та пвдн Укран знайдуться чимало людей, як вкрай стомилися вд регонального беспредела. Вони б з радстю за вас проголосували, але бояться радикалзму (навть якщо вн тльки декларативний). 

Ви мудра людина, врю у вас.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт